Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Open avond Almere

Banner image

Donderdag 21 maart

Ontdek welke deeltijdstudie bij je past en stel je vragen aan onze docenten
Aanmelden open avond

Meer weten over onze deeltijdopleidingen?

Ben je klaar voor een volgende stap in je carrière, toe aan iets nieuws of wil je je ergens in verdiepen? ​Tijdens onze open avond op donderdag 21 maart helpen we je graag bij het vinden van een passende deeltijdopleiding en beantwoorden we al jouw vragen. 

Aanmelden open avond(opent in nieuw tabblad)

Programma

Programma

Bekijk hieronder welke opleidingen er allemaal te zien zijn tijdens onze open avond. De voorlichting kun je volgen van 19.00 - 19.45 uur of 20.00 - 20.45 uur. Het verschilt per opleiding wanneer de voorlichting wordt aangeboden.

Praktische informatie

Wat kan je verwachten?

Je bent welkom op onze open avond van 18.30 - 21.00 uur. De voorlichtingsrondes zijn op de volgende tijden: 

1e voorlichtingsronde 19.00 - 19.45 uur
2e voorlichtingsronde 20.00 - 20.45 uur

De open avond is in het gebouw de Landdrost. Bekijk hier hoe je onze locatie kunt bereiken en wat de parkeermogelijkheden zijn.

Praktische informatie

Op onze open avond staan medewerkers van ons informatiecentrum klaar om al jouw vragen over financiering, geldstromen of hulp bij je studie te beantwoorden van 18.30 - 21.00 uur.

Word docent Event Hulp bij studiekeuze

Hulp bij je studiekeuze

Wil je meer weten over welke opleidingen we aanbieden in Almere? Neem dan eens een kijkje in ons opleidingsaanbod van deeltijdopleidingen.

Ga jij voor een 4-jarige bachelor of een 2-jarige Associate degree (Ad)? Of heb jij een van deze diploma's al en ben je op zoek naar een cursus, post-hbo, master of module waarmee jij je kunt specialiseren? Wij sommen de mogelijkheden voor je op, zodat jij een keuze kunt maken die bij jou past.

Wil jij graag de volgende stap in je carrière zetten, maar weet je niet hoe? Of ondervind jij problemen in je loopbaan? Ga dan eens in gesprek met onze studiekeuze- en loopbaancoach. De studiekeuze- en loopbaancoaches van hogeschool Windesheim zijn NOLOC-geregistreerd en geven onafhankelijk advies.

Wat is jouw waarde op de arbeidsmarkt? Sluiten jouw competenties en waarden aan bij je huidige arbeidsmarktpositie? Welke scholing maakt je kansrijk op de arbeidsmarkt? Ontdek het met onze studie- en carrièrescan.

Het begint te kriebelen. Je bent heel goed in je werk, maar je twijfelt of je deze functie nog lang wilt uitoefenen. En misschien twijfel je zelfs wel of je in deze branche werkzaam wilt blijven.

Steeds meer mensen kiezen voor een carrièreswitch. Dus jij bent niet de enige. Zowel je beroep als je ambities kunnen de laatste tijd gewijzigd zijn, waardoor je nu toe bent aan de volgende - of andere - carrièrestap. Maar hoe zet je die eerste stap? Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

We hebben alle veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!