Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Dr. ir. Aart Schoonderbeek, associate lector

  • Lectoraat Digital Business & Society
Banner image
Home(opent in nieuw tabblad) / Aart Schoonderbeek

Aart Schoonderbeek onderzoekt als associate lector de mogelijkheden en kansen binnen de programmalijn Industriële Automatisering & Robotica van het lectoraat Digital Business & Society bij Windesheim.

Volg Aart op LinkedIn(opent in nieuw tabblad)

Onderzoeksfocus

Aart Schoonderbeek is gespecialiseerd in onderzoek op het gebied van industriële productieprocessen, met name op het gebied van automatisering en robotica.

Opleiding

Aart Schoonderbeek is, na het behalen van zijn MTS- en HTS-diploma, afgestudeerd aan de Universiteit Twente binnen de vakgroep Werktuigbouwkundige Automatisering, leerstoel Toegepaste Lasertechnologie. Daarna heeft hij een promotieonderzoek uitgevoerd aan de Universiteit Twente, betreffende materiaalbewerking met lasers. Dit project was een samenwerking tussen het Nederlands Centrum voor Laser Research, de leerstoel Laserfysica & Niet-lineaire Optica en de leerstoel Toegepaste Lasertechnologie.

Onderzoekservaring

Na zijn studie en promotieonderzoek hield Aart zich van 2005 tot 2011 bij het Laser Zentrum Hannover in nauwe samenwerking met het Duitse bedrijfsleven bezig met toegepast onderzoek rondom het ontwikkelen van diverse industriële productieprocessen waarin de laser een hoofdrol vervult.    

Lees meer over de programmalijn Industriële Automatisering & Robotica