Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Wat willen we van je weten en waarom?

Banner image
Home(opent in nieuw tabblad) / Wat willen we van je weten en waarom? - Professionals

Wat willen we weten?

We willen je graag zo goed mogelijk helpen om een studie te vinden die bij je past. Dat is van belang voor jou en ook voor ons. Want jouw plezier en succes in je studie zijn ook motiverend voor onze docenten en opleidingen. En om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen we graag een aantal gegevens van je ontvangen en gebruiken.

Als we weten wie je bent en over welke opleidingen je nadenkt, kunnen we je bijvoorbeeld op de juiste momenten uitnodigen voor studiekeuzeactiviteiten. Of je gericht informatie en tips geven die belangrijk zijn voor jouw keuze. 

En wil je onze informatie niet meer ontvangen? Weet dan dat je je op elk moment weer kunt afmelden. Zo ben je en blijf je eigenaar van jouw gegevens.

Twee pratende personen

Verbetering

Windesheim wil aankomende studenten, waaronder jij, helpen bij studiekeuze. We willen weten of we daarin slagen, en of het nog beter kan. Daarom gebruiken we jouw gegevens voor bredere analyses. We kijken dan niet naar jou als individu, maar naar het keuzegedrag van (aankomende) groepen studenten. Op basis daarvan passen we onze voorlichting en onderwijsmarketing aan. Dit doen we ook door middel van enquêtes na afloop van bijvoorbeeld open avonden. 

Wat willen we van je weten?