Studenten voor X

Evenementen, catering, ruimteverhuur

Talrijke mogelijkheden

Zoekt u een professionele partij die uw evenementen in goede banen leidt? Wilt u een ruimte huren voor een vergadering? Bel óns!

De Campus van Windesheim is een geschikte locatie voor uw training, vergadering, congres, diner of symposium. We beschikken over diverse representatieve zalen.

Zalen van elk formaat

U heeft de keus uit grote en kleinere zalen. Wij beschikken over congres-, vergader- en computerzalen voor groepen van elk formaat. In ons auditorium kunt u bijvoorbeeld terecht met maximaal 380 personen. Kleinere ruimtes huren kan al vanaf tien personen. Een mogelijkheid is ook om uw evenement te starten in het auditorium, om u vervolgens op te splitsen in kleinere groepen naar diverse omliggende ruimtes. Wij houden graag rekening met uw wensen.

Zie onze brochure voor alle mogelijkheden

Scherp geprijsd

Onze zalen zijn te huur tegen scherpe tarieven. Zalen zijn standaard voorzien van een beamer met bijbehorend projectiescherm en een whiteboard. Het gebruik daarvan is dus inclusief. 

Zie onze tarieflijst voor een helder overzicht

Aanvullende wensen: audiovisueel

Heeft u audiovisuele wensen voor uw evenement? Tegen meerprijs verzorgen wij dat graag voor u. U kunt kiezen uit ruime audiovisuele mogelijkheden met onder andere videosets en geluidsapparatuur. 

Aanvullende wensen: catering

Tijdens uw evenement verzorgt onze cateringservice graag uw gasten met bijvoorbeeld een luxe lunch of een uitgebreid buffet. Van alles is mogelijk van koffie met lekkers tot borrelhapjes met bediening.
Neem een kijkje in het banquet 

Evenementen en maatwerk 

Wij denken graag met u mee. Voor al uw maatwerk en uitgebreide evenementen kunt u terecht bij Windesheim Evenementen door te bellen met 088 - 469 9031. Of mail uw vraag naar evenementen@windesheim.nl. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur (m.u.v. de schoolvakanties).

U wilt alleen een ruimte huren?

Bij Ruimteverhuur helpen we u graag verder. We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 16.30 uur via tel. 088 - 469 9030 of e-mail: ruimteverhuur@windesheim.nl