Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Polymer Design Engineering

  • Deeltijd
  • € 5840,00
  • Module
  • September
  • Zwolle
  • 6 maanden
  • Deze module is een onderdeel van: Master Polymer Engineering
Banner image

Is deze module echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Introductie

Wil jij nieuwe skills opdoen in een mastermodule?

Wil je graag stappen zetten richting een circulaire economie? Met de module Polymer Design Engineering vergroot je je kennis van moderne en duurzame verwerkingstechnieken en kunststof. Welke gerecyclede materialen zijn er en hoe gebruik je ze in productieprocessen? Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van kunststofverwerking, zoals spin- en blaasfolieprocessen. En leer meer over bijvoorbeeld matrijzen, Reverse Engineering Design, Smart Materials, recycling/upcycling en hergebruik van kunststoffen.

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

Eenmaal per week een lesdag van 8 uur
Op vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur in Zwolle

Flexibel modules volgen

Flexibel onderwijs

Door flexibel onderwijs te volgen kun je stapelen tot een volledig diploma. Of je kiest een of twee modules uit die passen bij wat je wilt leren. Zo voer jij de regie en stippel je zelf de eindbestemming en tijdsduur van jouw leerroute uit. Een module komt altijd uit het aanbod van een erkende masteropleiding, in dit geval de master Polymer Engineering.

Bekijk alle losse modules van de master Polymer Engineering

Doe een stukje studie

Jij kiest welke modules je volgt én wanneer. Dit houdt in dat een opleiding in stukjes is geknipt en dat je je in een onderwerp verdiept waarmee jij straks de meeste winst behaalt, voor jezelf en/of jouw organisatie. Onze modules:

  • Zijn flexibel mét de optie om te stapelen
  • Volg je samen met reguliere studenten
  • Gaan over afgebakende thema's uit erkende opleidingen
Dit levert de module je op

Dit voeg je toe op je cv

Het succesvol afronden levert je een certificaat op van Windesheim en NHL Stenden. Het is een van de vier deelcertificaten die samen recht geven op de titel Master of Science of Polymer Engineering.

Door je kennis van alle materialen en verwerkingstechnieken die je opdoet, ontwikkel je je tot een gesprekspartner voor leveranciers van materialen en matrijzen, productontwerpers en engineers. Jij kunt meepraten over de inzet van nieuwe technieken, adviseren bij de aanschaf van nieuwe matrijzen en de processen optimaliseren. Bovendien kun jij de mogelijkheden en kansen beoordelen voor het inzetten van gerecyclede materialen.

Kosten

Wat kost de module?

Je betaalt € 5.840,- voor de hele module. Wist je dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal voor jou mogelijk is.

Alles over je financiering

Toelating en inschrijven

Wat breng je al mee?

Voor deze module heb je een hbo-diploma Bachelor of Science of Bachelor of Engineering nodig. Én daarnaast een baan binnen de polymeerchemie of de polymeer engineering. Of een vergelijkbare werkomgeving waarin je met deze expertisegebieden werkt. Voldoe je niet aan de toelatingseisen of ben je een starter op de arbeidsmarkt? Neem dan vooral contact met ons op om de toelatingsmogelijkheden te bespreken, zoals een traineeship.

Start én schrijf je nu in

De module Polymer Design Engineering is onderdeel van de masteropleiding Polymer Engineering. Als je de module wilt volgen, schrijf je je in voor de hele master Polymer Engineering bij Studielink. Na een intake wordt je inschrijving gespecificeerd en kun je de module los volgen.

Schrijf je in en ontwikkel jezelf(opent in nieuw tabblad)

Praktisch

Heb je nog vragen?

App, bel of mail ons.
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur.

Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Polymer Chemistry

Deeltijd, Module in Emmen

Teaser image

Polymer Engineering

Deeltijd, Module

Teaser image

Master Polymer Engineering

Deeltijd, Master in Zwolle