Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Keuzeprogramma Gezondheid en Welzijn

  • Deeltijd
  • € 3500,00
  • Keuzeprogramma
  • September
  • Zwolle
  • 1 jaar

Iets voor jou?

Ontdek wat bij jou past om je verder te ontwikkelen in je loopbaan
Home(opent in nieuw tabblad) / Opleidingen(opent in nieuw tabblad) / Keuzeprogramma Gezondheid en Welzijn
Introductie

Jouw programma op maat

Binnen het werkveld van zorg en welzijn wordt er steeds meer van jou als professional verwacht. De complexiteit van zorg- en hulpvragen neemt toe en doet een groot appel op jouw persoonlijke inzet en inzicht in veranderende visies en methodieken. Wil je leren hoe je daar goed bij aan kunt sluiten? Of denk je er wel eens over om met een andere doelgroep of in een andere context te gaan werken? En wil je daar aanvullende kennis en vaardigheden voor opdoen? Dan is dit Keuzeprogramma wat voor jou.

Samen met studiecoach Jetty bespreek je je ontwikkelwensen en maak je keuzes voor de juiste modulen die bij jouw vraag passen.

Invulling programma

Invulling van je programma

Het keuzeprogramma bevat 30 studiepunten, helemaal voor jou op maat, dat je in een periode van een half jaar tot anderhalf jaar doorloopt. Een efficiënte manier om in een korte tijd precies dát te leren wat jij wilt.

Jouw coach

Jouw coach aan het woord

Jetty is jouw coach voor het Keuzeprogramma Gezondheid en Welzijn. Ze vertelt:

“Wat is nou het beste studieprogramma voor jou? Waarmee je een stap kunt zetten in je ontwikkeling, en dat ook past bij de manier waarop jij graag leert? Ik help je graag om dat uit te zoeken. We gaan samen in gesprek over je huidige baan, het beeld dat je hebt over je werk in toekomst en waar je graag naartoe wilt werken. Daar nemen we ook de actualiteit in mee: over welke nieuwe ontwikkelingen in jouw werkveld wil je meer weten of leren? Ik leg je de keuze aan modules voor die hierbij zouden kunnen passen. Daarna beslis je zelf over een programma waarin je uitgedaagd wordt, én het vertrouwen hebt dat het haalbaar is. Want die balans is belangrijk voor je studieplezier! Dat zet je professionele ontwikkeling (weer) in gang en verrijkt je ook op persoonlijk vlak."

Aanmelden coachgesprek(opent in nieuw tabblad)

Kosten

STAP-budget

Deze opleiding komt in aanmerking voor het STAP-budget. Een vergoeding van maximaal € 1.000,- die je één keer per kalenderjaar kunt aanvragen via het UWV. Je hebt hiervoor een STAP-aanmeldingsbewijs nodig dat je van ons ontvangt na je aanmelding. Dit kan soms even duren. Start de opleiding al binnen 4 weken of betaalt je werkgever? Dan ontvang je het STAP-aanmeldingsbewijs niet. Het STAP-budget is beperkt beschikbaar, op = op. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding en zorg dat je goed bent voorbereid als je het STAP-budget aanvraagt.

Lees meer over hoe je het STAP-budget aanvraagt

Kosten

Je betaalt € 3.500,- voor het hele keuzeprogramma. Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert óf bijvoorbeeld het STAP-budget. Of is er een beurs die je kunt aanvragen? Check wat er zoal mogelijk is. 

Alles over financieringen

Ook interessant

Deze keuzeprogramma's al gezien?

Keuzeprogramma Onderwijs

Deeltijd, Keuzeprogramma in Zwolle

Keuzeprogramma Economie en Management

Deeltijd, Keuzeprogramma in Zwolle

Keuzeprogramma Techniek en ICT

Deeltijd, Keuzeprogramma