Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Trainer Weerbaarheid

  • Deeltijd
  • Cursus
  • 4 maanden
Banner image
Introductie

Wat doe jij om mensen weerbaarder te maken?

Wil jij de mensen die je begeleidt of lesgeeft zelf een training weerbaarheid kunnen geven? In onze cursus Trainer Weerbaarheid leer je hoe je zelf een training ontwikkelt en hoe je deze geeft. De cursus is voor vakleerkrachten bewegingsonderwijs, docenten, therapeuten en begeleiders. Je krijgt de nieuwste ontwikkelingen, actuele methoden en inzichten van onze ervaren docenten. Zij zijn zelf therapeut en dragen hun expertise graag aan je over. 

Nieuwsbrief professionals(opent in nieuw tabblad)    Persoonlijk adviesgesprek

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

6 cursusdagen van 2,5 uur
Donderdag on campus in Zwolle

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

Met een cursus bij Windesheim doe jij precies die extra kennis en bagage op waarmee jij weer verder kunt met én in je werk. Onze docenten staan met één been in het onderwijs en met één been midden in de praktijk: de kennis die je opdoet is dus altijd up-to-date. Een mooie aanvulling voor op je cv dus! Als docent, begeleider of therapeut heb je met deze 6-daagse cursus nieuwe skills opgedaan. Je kunt zelfstandig een cursus weerbaarheid opzetten en training geven aan mensen die dit nodig hebben. Je bent na deze cursus Trainer Weerbaarheid, geaccrediteerd en in het bezit van een certificaat.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Is deze opleiding je op het lijf geschreven? Houd deze pagina dan in de gaten voor nieuwe startdata. Zodra die bekend zijn, kun je je aanmelden!
Kosten

Wat kost de cursus?

Je betaalt € 800,- voor de hele cursus. Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze cursus straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan! Bel of mail dan met het Windesheim Informatiecentrum voor meer informatie.

Praktisch
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Specialist Sportieve en Gezonde School

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle

Teaser image

Leefstijlcoaching voor PMT’ers

Deeltijd, Cursus

Teaser image

Agressieproblematiek binnen de PMT

Deeltijd, Post-hbo