Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Rekengesprekken voeren

  • Deeltijd
  • Cursus
  • 3 maanden
Banner image
Introductie

Weten hoe je het gesprek aangaat over rekenen?

Wil je jouw rekenonderwijs beter afstemmen op wat je leerlingen echt nodig hebben? Ga het gesprek aan. De cursus Rekengesprekken voeren in Zwolle vergroot je kennis en vaardigheden in het voeren van rekengesprekken. Van het voorbereiden en uitvoeren tot aandacht voor zowel rekenbeleving als het rekenproces. Ook leer je over rekenonderwerpen die van belang zijn bij het realiseren van afgestemd rekenonderwijs. We gaan oefenen met gesprekken en je krijgt feedback. Want ook hiervoor geldt: oefening baart kunst!

Download folder(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

3 bijeenkomsten van 3 uur
Dinsdag on campus in Zwolle

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

Met deze cursus vergroot je jouw kennis en vaardigheden in het voeren van rekengesprekken. Je weet hoe je een rekengesprek voorbereidt en uitvoert. Bij het uitvoeren heb je zowel aandacht voor de rekenbeleving als voor het rekenproces. Je weet welke onderwerpen belangrijk zijn voor het realiseren van afgestemd rekenonderwijs. Je kunt onderwijsbehoeften van leerlingen achterhalen op rekengebied en hierdoor reflecteren op een aanpassing op maat. Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat van Windesheim.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Is deze opleiding je op het lijf geschreven? Houd deze pagina dan in de gaten voor nieuwe startdata. Zodra die bekend zijn, kun je je aanmelden!
Kosten

Wat kost de cursus?

Je betaalt € 585,- voor de hele cursus. 

Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financieringsopties

Praktisch

Heb je nog vragen?

App, bel of mail ons.
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur.

Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Rekencoördinator

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle

Teaser image

Rekenbevoegdheid

Deeltijd, Cursus in Zwolle

Teaser image

Master Educational Needs

Deeltijd, Master in Zwolle