Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Reken-wiskunde binnen een multiculturele onderwijssetting

  • Deeltijd
  • Cursus
  • 0 maand
Banner image

Is deze cursus echt iets voor jullie?

Vraag via de mail geheel vrijblijvend een offerte aan
Home(opent in nieuw tabblad) / Opleidingen(opent in nieuw tabblad) / Reken-wiskunde binnen een multiculturele onderwijssetting
Introductie

Welke stappen zetten jullie bij deze cursus?

Als team houden jullie het reken-wiskundeonderwijs van eigen onderwijsorganisatie tegen het licht én ontwikkelen gezamenlijk visie op goed reken-wiskundeonderwijs in een multiculturele setting. Jullie doen kennis en vaardigheden op over vakinhoudelijke, vakdidactische en pedagogische aspecten van het reken-wiskundeonderwijs. Ieder teamlid beschrijft in een ontwerp hoe je passende ondersteuning kunt bieden afgestemd op de talenten en behoeften van jullie leerling(en). Dit kan een lessenserie, lesbrief of lesmateriaal zijn. Je kunt je niet als individu inschrijven, alleen als groep van dezelfde (koepel)organisatie. 

Download folder(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat gaan jullie doen?

Je hebt 4 bijeenkomsten van 3 uur
Bij jullie op school of op onze campus in Zwolle.

Dit levert de cursus op

Dit voeg je toe aan jullie teamontwikkeling

Met deze cursus vergroot jouw team kennis en vaardigheden over reken-wiskundeonderwijs gericht op leerlingen in multiculturele setting van jullie organisatie. Als team en als individu kunnen jullie een lessenserie, lesbrief of lesmateriaal ontwikkelen, afgestemd op talenten en onderwijsbehoeften van leerlingen. Zo bouwt jouw team dé bijdrage aan het ontwikkelen van beter afgestemd reken-wiskundeonderwijs in jullie school.

Offerte aanvragen

Wanneer kun je starten?

Is deze cursus je op het lijf geschreven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via Emile Schütte(opent in nieuw tabblad). Toch nog even verder kijken? Bekijk dan ons andere deeltijdaanbod. 

Kosten

Wat kost de cursus?

De kosten zijn afhankelijk van de afspraken die we maken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij Sandra Ehrenhard via s.ehrenhard@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Praktisch
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Rekencoördinator

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle

Teaser image

Rekenbevoegdheid

Deeltijd, Cursus in Zwolle

Teaser image

Rekengesprekken voeren

Deeltijd, Cursus