Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

De Veilige School

  • Deeltijd
  • Cursus
  • 3 maanden
Banner image

Met het maatwerktraject de Veilig School gaat jullie schoolorganisatie aan de slag met het creëren van een veilige schoolcultuur.

Sociale veiligheid en een veilig leerklimaat richten zich op het tegengaan van grensoverschrijdend en ongewenst gedrag. Wie in het onderwijs werkt, merkt dat leerlingen en studenten steeds mondiger worden. Ze krijgen met zaken te maken die verder reiken dan waar je in eerste instantie voor bent opgeleid. Leerlingen en studenten hebben een veilige schoolomgeving nodig om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Daarnaast is een veilige school goed voor de schoolprestaties. Wil jij aan de slag met scholing rondom de Veilige School? Windesheim biedt diverse trajecten en maatwerk aan voor schoolorganisaties en -teams. 

Studieprogramma

Studieprogramma De Veilige School

Startdata

Wanneer kunnen jullie starten?

De workshops en trainingen De Veilige School bieden we aan voor schoolorganisaties en onderwijsteams. Binnen het thema sociale veiligheid op school bieden we verschillende trajecten en mogelijkheden aan. Wil jij binnen jouw schoolorganisatie aan de slag met het thema de Veilige School? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via Jurrian Bijsterbosch(opent in nieuw tabblad).

Offerte aanvragen De Veilige School(opent in nieuw tabblad)

Gedrag en passend onderwijs bij Windesheim

Windesheim staat bekend als een betrouwbare opleider op het gebied van gedrag en passend onderwijs. We bieden actueel onderwijs dat perfect past bij jouw professionele behoeften, of die van je team of organisatie.

Verken onze opleidingen gedrag en passend onderwijs

Na je studie

Na je opleiding De Veilige School

Praktische informatie

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het traject. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij Jurrian Bijsterbosch(opent in nieuw tabblad). Er zijn meerdere opties om je studie (deels) te bekostigen.

Financieringsopties

Leslocatie

Eigen locatie of,
Campus 2, Zwolle
Plan je route(opent in nieuw tabblad)
Check de faciliteiten op deze locatie

 

Toch nog even verder kijken?

Teaser image

Verzuimcoördinator

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle

Teaser image

Positive Behavior Support opleidingen

Deeltijd, Cursus

Teaser image

Differentiëren en Passend Onderwijs

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle