Expertisecentrum Familiebedrijven

Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven

Praktijkgericht onderzoek naar de ondernemende kracht van het familiebedrijf

Met ons team van lectoren, promovendi en (senior)onderzoekers versterken we de ondernemende kracht binnen familiebedrijven met kennis en inzichten uit onderzoek, in de vorm van bijeenkomsten en samenwerkingsprojecten, publicaties en scholing.

Meld je aan voor de Ten Clarenwater Thesis Award 2019

Heb jij in 2019 je scriptie geschreven over familiebedrijven? Dan nodigen we je van harte uit deel te nemen aan de Ten Clarenwater Thesis Award!
Zowel Nederlandstalige als Engelstalige scripties mogen worden ingestuurd. Het maakt niet uit welke opleiding je hebt gevolgd.

Klik hier voor meer informatie

Jaaroverzicht 2019

Bekijk en download het jaaroverzicht 2019. In ons jaarverslag over 2019 een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen en activiteiten.

Open het jaaroverzicht

Profiel Expertisecentrum

Als onafhankelijke kennispartner nemen wij actuele strategische vraagstukken binnen familiebedrijven als leidraad. Het direct contact en de langdurige relaties met familiebedrijven in uiteenlopende branches vormt ons bestaansrecht en houdt onze inspanningen scherp. Het gaat ons erom kennis te ontwikkelen in nauwe interactie met deze bedrijven en die vervolgens breed te delen.

Lees meer over ons onderzoek naar familiebedrijven