Expertisecentrum Familiebedrijven

Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven

Praktijkgericht onderzoek naar de ondernemende kracht van het familiebedrijf

Met ons team van lectoren, promovendi en (senior)onderzoekers versterken we de ondernemende kracht binnen familiebedrijven met kennis en inzichten uit onderzoek, in de vorm van bijeenkomsten en samenwerkingsprojecten, publicaties en scholing.

Lectorale rede Anita Van Gils

Op vrijdag 21 april 2017 vindt de lectorale rede plaats van Anita Van Gils, onze nieuwe lector bij het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven. Samen met Ilse Matser gaat zij zich de komende jaren inzetten om het onderzoek naar familiebedrijven een verdere impuls te geven.

Erbij zijn? Bekijk hier het programma

Masterclasses - kennis op maat

Dit jaar hebben wij wederom een succesvolle serie masterclasses voor medewerkers van verschillende brancheorganisaties georganiseerd. Thema's waren o.a. bedrijfsopvolging en goed bestuur. Het komende jaar gaan we door met dit aanbod. Heeft u of uw organisatie ook behoefte aan kennis op maat?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden

Profiel Expertisecentrum

Als onafhankelijke kennispartner nemen wij actuele strategische vraagstukken binnen familiebedrijven als leidraad. Het direct contact en de langdurige relaties met familiebedrijven in uiteenlopende branches vormt ons bestaansrecht en houdt onze inspanningen scherp. Het gaat ons erom kennis te ontwikkelen in nauwe interactie met deze bedrijven en die vervolgens breed te delen.

Lees meer over ons onderzoek naar familiebedrijven