Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Gebruiksrecht onderzoeks-publicaties

Banner image
Home(opent in nieuw tabblad) / Onderzoek(opent in nieuw tabblad) / Gebruiksrecht onderzoekspublicaties

Wil je weten of je kennis uit een publicatie kunt hergebruiken (open access) of dat je hiervoor eerst toestemming moet vragen, dat staat bij de publicatie in kwestie aangegeven. Er kunnen zich de volgende opties voordoen: 

Naamsvermelding

Deze publicatie van Windesheim valt onder een Creative Commons Naamsvermelding 4.0 Internationaal-licentie. Dit betekent dat de kennis uit deze publicatie hergebruikt mag worden als basis voor de ontwikkeling van nieuwe kennis mits de naam van de auteur en/of Windesheim hierbij vermeld wordt.

Naamsvermelding Niet Commercieel

Deze publicatie van Windesheim valt onder een Creative Commons Naamsvermelding – Niet Commercieel 4.0 Internationaal-licentie. Dit betekent dat de kennis uit deze publicatie hergebruikt mag worden als basis voor de ontwikkeling van nieuwe kennis mits de naam van de auteur en/of Windesheim hierbij vermeld wordt en het hergebruik niet voor commerciële doeleinden plaatsvindt.

All rights reserved/alle rechten voorbehouden

Deze publicatie van Windesheim is niet vrijgegeven onder een Creative Commons-licentie en kan niet hergebruikt worden zonder expliciete toestemming van de betrokken rechthebbenden. Wil je toestemming vragen en heb je geen gegevens van de auteur in kwestie, mail dan naar info@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad).


Naar alle onderzoekspublicaties