Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Help ons nieuwe inzichten voor de toekomst te verwerven

  • 4 oktober 2023
Banner image

Invullen STEP-enquête levert waardevolle informatie op

Wil jij bijdragen aan de vooruitgang van familiebedrijven voor de komende generaties? Sluit je dan nu aan bij leiders van familiebedrijven vanuit de hele wereld en draag bij aan het wereldwijde onderzoek van het STEP Project Global Consortium(opent in nieuw tabblad) (SPGC) en KPMG Private Enterprise. 

Voor ons als expertisecentrum is het heel waardevol om inzicht te krijgen hoe Nederlandse familiebedrijven zich verhouden tot familiebedrijven uit andere delen van de wereld. Bijvoorbeeld als het gaat over actuele onderwerpen als brede welvaart of duurzaamheid. 

Wetenschappers van over de hele wereld, die succesvolle ondernemerspraktijken van familiebedrijven bestuderen, zijn verenigd in het STEP Project Global Consortium (SPGC). Ons expertisecentrum familiebedrijven maakt daar (als enige) in Nederland deel van uit. We verzamelen en delen kennis, die ons helpt bij de onderzoeken die we doen en waarvan we de uitkomsten delen met familiebedrijven. 

De wereldwijde enquête(opent in nieuw tabblad) wordt jaarlijks gehouden in samenwerking met de hoofdsponsor KPMG Private Enterprise en is  bedoeld om een beter inzicht te krijgen in de waarden, overtuigingen en structuren van familiebedrijven.  

Jouw bijdrage is heel waardevol!

Ben jij als familielid eigenaar of mede-eigenaar van een familiebedrijf? Dan is jouw bijdrage hierin heel waardevol. Temeer omdat het ons helpt inzicht te krijgen in effectieve bedrijfsvoering, opkomende trends en succesvolle ondernemersstrategieën. Die kennis delen wij vervolgens weer met jou, zodat jij de uitkomsten van het onderzoek weer kunt gebruiken voor ontwikkeling van je familiebedrijf binnen de huidige en opvolgende generaties. Zelf maken we ook dankbaar gebruik van deze kennis. Voor bijvoorbeeld vervolgonderzoek. 

Nieuwe inzichten

We willen je alvast hartelijk danken voor je bijdrage. Zodra de uitkomsten bekend zijn, koppelen we deze terug via onze nieuwskanalen.

Delen via:

Vragen over dit nieuwsbericht?

Stel ze aan de Newsroom via newsroom@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Laatste nieuws

Teaser image

Flevoland Monitor 2024: krapte vraagt om keuzes in de regio

25 april 2024
Teaser image

‘Sterk aan het Werk’ wint Bridge of Fame Award

25 april 2024
Teaser image

14 miljard aan potentie voor mkb beschikbaar

23 april 2024
Teaser image

Ad-opleiding hielp Deborah bij switch van toerisme naar zorg

19 april 2024
Teaser image

Meer impact met onderzoek door samenwerking

18 april 2024