Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Hasib Moukaddim, directeur van Windesheim Almere, wint Global People Award 2023

  • 12 november 2023
Banner image
Home(opent in nieuw tabblad) / Nieuws(opent in nieuw tabblad) / Hasib Moukaddim wint Global People Award 2023

Zaterdag 11 november jl. vond de jaarlijkse verkiezing van de Global People Awards plaats. Op deze feestelijke avond won Hasib Moukaddim, directeur van Windesheim in Almere, de Global People Awards in de categorie Manager. Een eervolle prijs die hij onder meer mocht ontvangen voor de wijze waarop hij zich als rolmodel inzet en andere inspireert om zich te blijven ontwikkelen. We zijn enorm trots op hem.

Hasib Moukaddim: "Ik waardeer het zeer dat ik een van de finalisten mocht zijn van deze award. In aanloop naar deze avond heb ik veel inspirerende gesprekken mogen voeren. Het is indrukwekkend welke ontwikkelingen mensen doormaken in hun leven. Het is mijn passie om jonge mensen te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Je authentieke zelf is de beste versie van jezelf. Het maakt niet uit waar je wieg heeft gestaan; bepaal zelf wie je wil zijn en werk daaraan. Het is een groot goed om elkaar te blijven stimuleren en samen te streven naar rechtvaardigheid, emancipatie en inclusie. Daar blijf ik me voor inzetten. Veel dank aan iedereen die mij in aanloop naar de finale heeft gesteund!"

Detacheringsbureau Global People heeft deze award  in het leven geroepen om diversiteit te vieren en rolmodellen in de spotlight te plaatsen die op veel vlakken een voorbeeldfunctie vervullen. Andere multiculturele professionals en vooral ook jongeren krijgen zo een positieve boodschap mee en wordt een spiegel voorgehouden. Naast de categorie Management zijn er ook awards uitgereikt in de categorie Entrepreneur en Rising Star.

Delen via:

Vragen over dit nieuwsbericht?

Stel ze aan de Newsroom via newsroom@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Laatste nieuws

Teaser image

‘De kern van de Eigen leerroute? Als student zelf de regie voeren’

9 juli 2024
Teaser image

Slimme oplossingen op Innovation day

5 juli 2024
Teaser image

Keuzemodule familiebedrijven beschikbaar voor mbo-studenten

1 juli 2024
Teaser image

‘Lezen moet iets leuk zijn en niet iets dat moet’

19 juni 2024
Teaser image

Samenwerking met KWF voor professionaliseren ervaringsdeskundigheid

18 juni 2024