Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Comakership Ad Software Development

Banner image

Heb jij een specifieke opdracht?

Aan de slag met jouw opdracht!

In dit Comakership werken de studenten van deAd Software Development in duo's aan een opdracht van en voor een externe opdrachtgever, waarbij ze op een agile wijze (een gedeelte van) een applicatie ontwikkelen. De studenten zullen zelf een agile werkomgeving opzetten of zich aansluiten bij de werkwijze van de organisatie.

De studenten hebben een keuze gemaakt in welke programmeertaal (of combinatie van talen) hij/zij zich verder willen ontwikkelen. Hierdoor kan het Comakership in verschillende programmeertalen worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld webontwikkeling in PHP, C#, Java. Naast hun expertise in meerdere programmeertalen beschikken ze ook over kennis van UML, Software Security en databases en heeft verschillende professionele vaardigheden.

Het Comakership beslaat een periode van 20 weken, waarin studenten doorgaans 3 dagen per week aanwezig zullen zijn. In uitzonderlijke gevallen kan dit worden uitgebreid naar vier dagen.

 

Voorbeeldcases

  • Een plugin voor een bestaande applicatie;
  • Een (native) app (iOS, Android, Windows);
  • Een webapplicatie;
  • Een stand-alone applicatie of deel daarvan.

Wat levert het op?

De opdrachtgever krijgt een concrete, werkende applicatie opgeleverd, die voldoet aan de wensen van de organisatie.

Wat vragen we?

  • Betrokkenheid;
  • Studentbegeleiding. Naast aandacht voor de professionele ontwikkeling is ook technische begeleiding belangrijk.
  • Een werkplek waar de student - gedurende 20 weken - drie dagen per week terecht kan.
  • Een comakershipvergoeding.

Wat doet Windesheim?

Vanuit de opleiding ontvangen de studenten begeleiding van een ervaren docent met praktijkervaring in Software Development en projectmanagement. De docent neemt een actieve rol in bij het ondersteunen op procesmatig niveau van de studenten bij hun projecten.

Het project wordt vastgelegd in een driepartijenovereenkomst. De verantwoordelijkheid om kennis op te doen ligt bij de student.

Meer informatie

De contactpersoon voor dit Comakership is Arie Ismaiel, bereikbaar via a.ismaiel@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad) of 088 - 469 75 95

Voor meer algemene informatie over Comakerships kun je terecht bij Servicepunt Almere via serviceplein-almere@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad) of 088 - 469 66 88(opent in nieuw tabblad).