Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Afstudeer-Comakership Ad Software Development

Banner image

Heb jij een specifieke opdracht?

Aan de slag met jouw opdracht!

In dit Afstudeer-Comakership werkt de student van Ad Software Development aan een opdracht van en voor een externe opdrachtgever, waarbij hij/zij op een agile wijze een (gedeelte van) applicatie ontwikkelt. De student zal zelf een agile werkomgeving opzetten of zich aansluiten bij de werkwijze van de organisatie.

De student heeft een keuze gemaakt in welke programmeertaal (of combinatie van talen) hij/zij zich verder wil ontwikkelen. Hierdoor kan het Afstudeer-Comakership in verschillende programmeertalen worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld webontwikkeling in PHP, C#, Java. Naast zijn expertise in meerdere programmeertalen beschikt hij/zij ook over kennis van UML, Software Security en databases en heeft verschillende professionele vaardigheden.

Het Afstudeer-Comakership beslaat een periode van  20 weken, waarin de student 5 dagen per week aanwezig zal zijn (mits anders afgesproken).

Voorbeeldcases

  • Een plugin voor een bestaande applicatie;
  • Een (native) app (iOS, Android, Windows); 
  • Een webapplicatie;
  • Een stand-alone applicatie of deel daarvan.

Wat levert het op?

De opdrachtgever krijgt een concrete, werkende applicatie opgeleverd, die voldoet aan de wensen van de organisatie.

Wat vragen we?

  • Betrokkenheid;
  • Studentbegeleiding. Naast aandacht voor de professionele ontwikkeling is ook technische begeleiding belangrijk.
  • Een werkplek waar de student - gedurende 20 weken - vijf dagen per week terecht kan.
  • Een comakershipvergoeding.

Wat doet Windesheim?

Vanuit de opleiding ontvangt de student begeleiding van een ervaren docent met praktijkervaring in Software Development en projectmanagement. De docent neemt een actieve rol in bij het ondersteunen op procesmatig niveau van de student bij zijn/haar projecten.

Het project wordt vastgelegd in een driepartijenovereenkomst. De verantwoordelijkheid om kennis op te doen ligt bij de student.

Meer informatie

De contactpersoon voor dit Comakership is Arie Ismaiel, bereikbaar via a.ismaiel@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad) of 088 - 469 75 95.

Voor meer algemene informatie over Comakerships kun je terecht bij Servicepunt Almere via serviceplein-almere@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad) of 088 - 469 66 88(opent in nieuw tabblad).