Studenten buiten X zonnebril

Praktijkopdrachten

Heeft u een specifiek vraagstuk? Wij nemen dit graag op als case in een module of als minor van een opleiding zodat studenten het oplossen.

Uw opdracht als onderwijscase

In plaats van het inschakelen van een stagiair of afstudeerder, kunt u uw opdracht ook als case bij ons uitzetten. De opleiding in kwestie neemt uw opdracht op in een module of als minor. Het voordeel is dat meerdere studenten er in verschillende groepen aan werken. Altijd onder begeleiding van een docent. Dit levert inzicht op vanuit alle mogelijke perspectieven. Vraag naar de mogelijkheden bij het Windesheim Informatiecentrum. Zij zijn bereikbaar via tel. 0900 - 8899 (lokaal tarief) of per e-mail: info@windesheim.nl. Zij zorgen dat uw (aan)vraag bij het goede praktijkbureau terecht komt. Praktijkbureaus zorgen voor een goede afstemming tussen uw organisatie en de juiste opleiding. Een van onze medewerkers neemt contact met u op om uw (aan)vraag door te nemen.

Uw strategische vraagstuk in het Honours Programme?

Elk jaar start een nieuwe groep getalenteerde en gemotiveerde studenten aan een interdisciplinair Honours Programme met een bepaald thema. U kunt uw complexe, strategische vraagstuk inbrengen als het zich leent voor analyse en advies van een multidisciplinair team, past binnen een van de thema's en waarbij het werken met een toekomstscenario een goede insteek is. Vraag naar de mogelijkheden bij Tineke Kingma, coördinator van het Honours Programme via het Windesheim Informatiecentrum. Bereikbaar via tel. 0900 - 8899 (lokaal tarief) of per e-mail: info@windesheim.nl .

Direct antwoord op uw vraagstuk

U heeft geen tijd om een opdracht in een module of minor uit te zetten en wilt direct een antwoord op uw vraagstuk? Dan schakelt u één van de projectbureaus in. De projectbureaus zijn adviesbureaus gerund door studenten met inhoudelijke ondersteuning van vakdocenten.