Deeltijdstudenten

Praktijkopdrachten

Heb je een specifiek vraagstuk? Wij nemen dit graag op als case in een module of als minor van een opleiding, zodat studenten het kunnen oplossen.

Jouw opdracht als onderwijscase

In plaats van het inschakelen van een stagiair of afstudeerder, kun je je opdracht ook als case bij ons uitzetten. De opleiding in kwestie neemt je opdracht op in een module of als minor. Het voordeel is dat er meerdere studenten in verschillende groepen aan werken, altijd onder begeleiding van een docent. Dit levert inzichten op vanuit alle mogelijke perspectieven. Vraag naar de mogelijkheden bij het Windesheim Informatiecentrum. Zij zijn bereikbaar via tel. 0900 - 8899 (lokaal tarief) of per e-mail: info@windesheim.nl. Zij zorgen dat je (aan)vraag bij het goede praktijkbureau terechtkomt. Praktijkbureaus zorgen voor een goede afstemming tussen je organisatie en de juiste opleiding. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met je op om je (aan)vraag door te nemen.

Je strategische vraagstuk in het Honours Programme

Elk jaar start een nieuwe groep getalenteerde en gemotiveerde studenten aan een interdisciplinair Honours Programme met een bepaald thema. Je kunt je complexe, strategische vraagstuk inbrengen als het zich leent voor analyse en advies van een multidisciplinair team, past binnen een van de thema's en waarbij het werken met een toekomstscenario een goede insteek is. Vraag naar de mogelijkheden bij Tineke Kingma, coördinator van het Honours Programme via het Windesheim Informatiecentrum. Bereikbaar via tel. 0900 - 8899 (lokaal tarief) of per e-mail: info@windesheim.nl.

Direct antwoord op je vraagstuk

Heb je geen tijd om een opdracht in een module of minor uit te laten zetten en wil je direct een antwoord op je vraagstuk? Dan kun je een van onze projectbureaus inschakelen. De projectbureaus zijn adviesbureaus die gerund worden door studenten, met inhoudelijke ondersteuning van vakdocenten.