Studenten buiten X zonnebril

Gastdocenten

Deel uw praktijkervaringen met onze studenten, prikkel hen. Meld u aan als gastdocent of coach. Ontmoet de nieuwe collega’s van de toekomst.

Wij kunnen van u leren

Wij ontvangen u graag als gastdocent, coach en of ervaringsdeskundige.  Studenten zijn blij met uw praktijkervaringen. U geeft hen de kans gericht vragen te stellen en kennis te maken met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in uw vakgebied. Hiermee draagt u bij aan een realistisch beeld van hun toekomstige werkveld. U kunt veel voor hen betekenen maar zij ook voor u. U krijgt de gelegenheid om uw ervaring, uw plezier en uitdagingen aan hen over te brengen. Werken met studenten is voor u niet alleen uitdagend en inspirerend,  wellicht is het ook een eerste ontmoeting met uw toekomstige vakgenoten of collega’s.

Aanmelden als gastdocent

U meldt u aan als gastdocent bij het Windesheim Informatiecentrum. Zij zijn bereikbaar via tel. 0900 -8899 of per e-mail: info@windesheim.nl. Zij zorgen dat uw aanmelding bij de juiste opleiding terecht komt. Daarna neemt de desbetreffende persoon contact met u op.