Deeltijdstudenten

Gastdocenten

Deel je praktijkervaringen met onze studenten en meld je aan als gastdocent of coach. Ontmoet de nieuwe collega’s van de toekomst.

Wij kunnen leren van jouw ervaring

Wij ontvangen je graag als gastdocent, coach en of ervaringsdeskundige. Studenten zijn blij met jouw praktijkervaringen. Je geeft hen de kans gericht vragen te stellen en kennis te maken met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen in je vakgebied. Hiermee draag je bij aan een realistisch beeld van hun toekomstige werkveld. Je kunt veel voor hen betekenen, maar zij ook voor jou. Je krijgt de gelegenheid om je ervaring, plezier en uitdagingen aan hen over te brengen. Werken met studenten is voor jou niet alleen uitdagend en inspirerend,  wellicht is het ook een eerste ontmoeting met je toekomstige vakgenoten, collega’s of stagiairs.

Aanmelden als gastdocent

Je kunt je aanmelden als gastdocent bij het Windesheim Informatiecentrum. Zij zijn bereikbaar via tel. 0900 - 8899 of per e-mail: info@windesheim.nl. Zij zorgen dat je aanmelding bij de juiste opleiding terechtkomt. Daarna neemt de desbetreffende persoon contact met je op.