Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie
15 mei

Proefles Finance opleidingen

  • Zwolle
  • 19.00 uur - 20.30 uur
  • Gratis
Banner image

Meld je aan

voor deze proefles
Home(opent in nieuw tabblad) / Proefles Finance opleidingen

Proefles Finance

Ontdek tijdens deze proefles of een tweejarige opleiding Finance (in deeltijd) iets voor jou is. Deze proefles is voor geïnteresseerden van de opleidingen Accountancy, Finance & Control of Finance, Tax &  Advice.

Programma

Samen met andere aspirant-studenten wordt je meteen aan het werk gezet en belooft het een actieve les te worden! Excelvaardigheden en financiële rekenkunde zijn onderdeel van een van de modules, die ook in de opleidingen voorkomt. Hier ga je mee aan de slag. Je leert hoe je een annuïteit berekent en een aflossingsplan opstelt. 

Neem dus ook vooral je laptop mee!

Voor wie

De proefles is voor iedereen die op een praktische manier het vakgebied van Finance wil ervaren en verkennen. Ook krijg je in kort bestek algemene informatie over de opleidingen en maak je kennis met de docenten van de opleidingen. Het betreft een gezamenlijke proefles voor de opleidingen Accountancy, Finance & Control en Finance, Tax & Advice.

Tijd en locatie

De proefles vindt plaats om 19:00 uur in lokaal X7.52 op de campus van Hogeschool Windesheim in Zwolle. Je kan fysiek of online deelnemen aan deze proefles. Als je online wilt deelnemen, ontvang je een dag van tevoren de juiste link.

Aan de proefles zijn geen kosten verbonden.

Routebeschrijving

Delen via: