Studenten buiten het C-gebouw

Ontwikkelmogelijkheden

Hoe haal je bij Windesheim het beste uit jezelf? Je persoonlijke ontwikkeling en professionalisering zijn een belangrijke basis om te werken.

Windesheim maakt werk van een leven lang leren. Wij bieden onze medewerkers alle ruimte om zichzelf te ontplooien. Ongeacht je functie of afdeling waar je komt te werken. Dat kan binnen het onderwijs zijn of als ondersteuner van het onderwijs. Of je nu onderzoeker, docent, medewerker van een dienst of manager bent. Bij Windesheim krijgt iedereen de ruimte om zich verder te ontwikkelen.

Corporate Academy

Windesheim heeft het leren voor zijn medewerkers georganiseerd in de Corporate Academy, hét opleidingsinstituut binnen onze organisatie. De Corporate Academy biedt jou als medewerker volop kansen om te werken aan je eigen professionalisering. Het gaat hierbij om het organiseren en faciliteren van activiteiten die passen bij de strategische doelstellingen van Windesheim. Leren gaat vaak niet vanzelf. We moeten het faciliteren en organiseren. De Corporate Academy is onderdeel van de dienst Support.

Ben je op zoek naar een aanvullende opleiding die niet binnen de Corporate Academy wordt aangeboden? Dan kun je dat bespreken met je manager. Met je manager stem je ook af welke ontwikkeling past bij je functieprofiel, voor welke resultaten je verantwoordelijk bent en wat je output zal zijn. Naast scholing kun je ook toekomstige doorgroeimogelijkheden met je manager bespreken. Deze afspraken worden vastgelegd in de personeels-evaluatiecyclus.