Vier volwassenen lopend buiten

Windesheim als werkgever

Werken bij Windesheim betekent zelf uw vak vormgeven, normen en waarden overbrengen en theorie en praktijk samenbrengen.

Arbeidsvoorwaarden

Als hbo-instelling valt Windesheim onder de cao-hbo. In deze cao zijn het salaris en een aantal andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden opgenomen. Daarnaast bieden we medewerkers ook Windesheimspecifieke arbeidsvoorwaarden die jaarlijks in overleg met de vakbonden worden vastgesteld.

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden

De organisatie

Windesheim is georganiseerd in domeinen. Domeinen bestaan uit aan elkaar verwante opleidingen en kenniscentra. Daarnaast heeft Windesheim een nevenvestiging in Flevoland. De diensten ondersteunen de primaire processen.

Lees meer over de organisatie

Introductie nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers laten we graag kennismaken met onze organisatie.  Zo wordt u uitgenodigd voor een introductiedag en krijgt u een rondleiding over de Campus. Bent u beginnend docent dan ondersteunen we u bij het ontwikkelen van uw didactische vaardigheden.

Lees meer over de introductieperiode

Ontwikkelmogelijkheden

Binnen Windesheim krijgt u alle ruimte om uzelf te ontplooien en verder te ontwikkelen. Waar u ook werkt binnen onze organisatie en wat u ook doet: binnen het onderwijs of als ondersteuner daarvan.

Lees meer de ontwikkelmogelijkheden