Studenten buiten het C-gebouw

Windesheim als werkgever

Werken bij Windesheim betekent kiezen voor een onderwijsinstelling die actief wil bijdragen aan een inclusieve en duurzame samenleving. Dit doen we via praktijkgericht onderzoek en door het opleiden van waardenvolle professionals

Arbeidsvoorwaarden

Als hbo-instelling valt Windesheim onder de cao-hbo. In deze cao zijn het salaris en een aantal andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden opgenomen. Daarnaast bieden we medewerkers ook Windesheimspecifieke arbeidsvoorwaarden die jaarlijks in overleg met de vakbonden worden vastgesteld.

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden

De organisatie

Windesheim is georganiseerd in domeinen. Domeinen bestaan uit aan elkaar verwante opleidingen en kenniscentra. Daarnaast heeft Windesheim een nevenvestiging in Almere. De diensten ondersteunen de primaire processen.

Lees meer over de organisatie

Introductie nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers laten we graag kennismaken met onze organisatie. We organiseren een introductiedag en een rondleiding over de Campus. Ben je beginnend docent dan ondersteunen we je bij het ontwikkelen van je didactische vaardigheden.

Lees meer over de introductieperiode

Ontwikkelmogelijkheden

Binnen Windesheim krijg je als medewerkers alle ruimte om jezelf te ontplooien en verder te ontwikkelen. Ongeacht je functie, domein of dienst waar je aan de slag gaat.

Lees meer de ontwikkelmogelijkheden