Studenten buiten het C-gebouw

Wie zoeken we

Talenten uit de praktijk (master opgeleid/PhD)

Om een goede aansluiting met het werkveld te blijven garanderen, zijn we op zoek naar ervaren talenten uit de praktijk die hun kennis en ervaring willen delen met studenten. Je hebt ruime ervaring opgedaan in je vakgebied en weet wat onze studenten aan kennis en vaardigheden nodig hebben om zich te ontwikkelen tot professionals. Je hebt een visie op onderwijs en wilt je verder ontwikkelen als (parttime) docent. Voor startende docenten hebben we interessante ontwikkelmogelijkheden: docenten die voor het eerst in het hbo lesgeven krijgen in vijf bijeenkomsten didactische handvatten aangeboden. Als docenten minstens een half jaar onderwijservaring op Windesheim hebben, volgen ze de leergang Didactische Professionalisering basis.

Naast onderwijstaken kun je een rol vervullen in de ontwikkeling van het curriculum, de uitvoering en begeleiding van praktijkgericht onderzoek en het opbouwen en onderhouden van een netwerk binnen het werkveld. Ook van praktijkgerichte medewerkers verwachten we dat ze minimaal in het bezit zijn van een masterdiploma.

Docenten (master opgeleid/Phd)

Vanuit je ervaring als docent en je visie op onderwijs weet je onze studenten te boeien en te onderwijzen met inzet van nieuwe onderwijstechnieken. Daarnaast kun je een rol vervullen in de ontwikkeling van het curriculum, het doen van praktijkgericht onderzoek of het opbouwen van het werkveldnetwerk. Windesheim biedt je uiteraard de ruimte en mogelijkheden je te verdiepen in je vakgebied en (onderwijs)vaardigheden verder te ontwikkelen. Van docenten verwachten we dat ze in het bezit zijn van minimaal een masterdiploma. Ook is er steeds vaker ruimte voor gepromoveerde docenten die participeren in onderzoek of onderzoek begeleiding ter verrijking van het onderwijs. 

Ondersteuners van het onderwijsproces

Om het onderwijs goed te kunnen ondersteunen zijn we altijd op zoek naar mensen die vanuit hun kracht en dienstverlenende instelling een duidelijke rol willen innemen. Denk aan managers, administratief medewerkers en medewerkers van ondersteunende diensten zoals ict, personeel en organisatie, financiën of facilitaire zaken.

Kijk bij de openstaande vacatures  welke mogelijkheden er op dit moment voor jou zijn.

Wie ken jij al bij Windesheim? Bekijk het op LinkedIn