Vier volwassenen lopend buiten

Floortje Wind

'Sta niet stil, blijf in beweging!'

Recruitment is veel meer dan het werven van een aantal kandidaten op basis van een vacaturetekst. Het is het inzichtelijk maken en aantrekken van potentiële medewerkers die we morgen, maar ook de komende jaren nodig hebben. Binnen de visie van Windesheim is het voor mij een uitdaging om de geschikte kandidaat te halen uit een arbeidsmarkt die continu in beweging is.

Windesheim als werkgever zet zich in om uit te groeien tot een inclusieve hogeschool en werkgever, om zo een afspiegeling te zijn van een inclusieve samenleving, waarin de meerwaarde van diversiteit wordt gezien en wordt gewaardeerd en waar een ieder, naar vermogen, met zijn talenten met plezier mee kan doen, zijn talenten kan ontwikkelen en bij kan dragen.

In mijn functie van adviseur recruitment, employability & mobiliteit is het mijn doel om mensen in hun kracht te laten komen, zichzelf te laten zijn en te laten stralen. Ik ben er trots op dat ik een bijdrage mag leveren aan een inclusieve organisatie met als motto ‘we share, we care en we dare’.

Ben je benieuwd naar Windesheim als werkgever? Ik nodig je van harte uit om contact met me op te nemen!