Deeltijd studies, duale opleidingen en post-hbo opleidingen. ICT en Techniek. Hogeschool Windesheim.

Post-hbo-opleiding en cursus

Heb je al een bachelordiploma maar wil je je graag verder ontwikkelen en op de hoogte blijven van trends in je branche? Kies voor een post-hbo-opleiding of cursus.

Post-hbo-opleiding volgen?

Je hebt al een bachelordiploma op zak, maar je wilt je toch graag verder ontwikkelen? In jezelf investeren om hogerop te komen, je specialiseren op een bepaald gebied, met een goede cv op die interessante baan solliciteren of toch iets heel anders? Kies dan voor een van de post-hbo-opleidingen. Een post-hbo-opleiding is een opleiding die goed aansluit bij de dagelijkse praktijk. Je krijgt nieuwe theorieën en inzichten zodat je je vak nog beter leert beheersen.

De opzet van de post-hbo-opleidingen van Windesheim verschillen. Bij de ene opleiding heb je twee dagen in de week les, terwijl je bij de ander bijvoorbeeld alleen in de avonduren naar school gaat. Ook de duur en de kosten kunnen erg verschillen. We adviseren je dan ook om vooral een kijkje te nemen in de lijst met post-hbo-opleidingen die Windesheim aanbiedt.

Bekijk het overzicht van alle post-hbo-opleidingen 

Diverse cursussen

Studeer je liever wat korter? Dan kun je ook kiezen voor een cursus. Een cursus is over het algemeen korter dan een opleiding. Het is vaak een update of specialisatie met betrekking tot jouw vakgebied. De cursussen zijn sterk praktijkgericht.

Wil je meer weten over de toelatingseisen, duur, opzet, kosten en certificering van onze cursussen? Ga naar het overzicht van alle cursussen en alle post-hbo-cursussen en kies een cursus die het best bij je past.

Bekijk hier het complete aanbod van de cursussen

Bekijk het volledige aanbod post-hbo-cursussen


conversiepixel: