lampjes inspiratiesessie

Laat je inspireren!

Inspiratiesessies op de open avond van 22 mei

Op de open avond van 22 mei heb je gelegenheid om opleidingsinformatie te verzamelen tijdens klassikale voorlichtingen of op de informatiemarkt. Daarnaast bieden we je tijdens onze open avond de mogelijkheid om aan een interactieve inspiratiesessie/workshop deel te nemen. Een extraatje! Hieronder lees je welke sessies op het programma staan en hoe je je kunt aanmelden.

Coaching (19.00 uur)

'Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van je organisatie'. Als medewerkers hun werk goed doen, presteert de organisatie ook goed. Veel organisaties bieden hun medewerkers ondersteuning om initiatiefrijk te zijn, te kunnen anticiperen op ontwikkelingen en om zich permanent te blijven ontwikkelen. Coaching is daarbij een adequate begeleidingsvorm. Tijdens deze inspiratiesessie maak jij kennis met de basishouding en -vaardigheden van een coach.

Lees meer over deze inspiratiesessie

Personal branding (19.00 uur)

'Leer jezelf profileren en 'in de markt te zetten'. Hoe kom je over op anderen? Hoe goed ken jij je jezelf? Wat zijn je talenten en kwaliteiten? Kun jij jezelf onderscheiden van anderen? Tijdens de inspiratiesessie zal kort stilgestaan worden bij deze vragen en hoe je antwoord op deze vragen kunt vinden. Het doel is uiteindelijk een persoonlijk merk te ontwikkelen waarmee jij straks je droombaan kunt bemachtigen, een opdracht kan binnenhalen of een succesvolle presentatie kan geven.

Lees meer over deze inspiratiesessie