Leiderschap en management. Studeren naast je werk met de post-hbo-, duale- of deeltijdopleidingen van hogeschool Windesheim

Persoonlijk adviesgesprek

Jij wilt je graag verder ontwikkelen zodat je bijblijft in de veranderende arbeidsmarkt, zodat je de juiste kennis en vaardigheden hebt om je droombaan te bemachtigen of omdat je interessant wilt blijven voor je huidige werkgever. 

Met het volgen een studie doe jij kennis op die je nodig hebt om je carrièredoelstellingen te behalen. Het volgen van een studie levert je Dame in stoel met map op schootveel op, maar het vraagt ook toewijding. Begrijpelijk dus dat je zo’n beslissing niet over een nacht ijs neemt. Heb je een studie gevonden die bij je past, maar ben je benieuwd of je hiermee inderdaad de juiste keuze maakt? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend gesprek aan met een studieadviseur. Tijdens het gesprek kun je onder andere vragen stellen over de studiebelasting, financieringsmogelijkheden, of de studie goed te combineren is met je werk- en privéleven en of jouw werkplek geschikt is om de leeractiviteiten te kunnen uitvoeren.

Vraag een gratis vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek aan

Je kunt per opleiding een adviesgesprek aanvragen. Hiervoor kun je je aanmelden op de opleidingspagina. Weet je al op welk gebied je je wilt scholen, maar weet je niet welke studie daar het best bij past? Vraag dan een gesprek aan op een interessegebied. Onze adviseur helpt je bij het vinden van de studie die bij jou past.

Momenteel is het alleen mogelijk om een adviesgesprek aan te vragen bij de interessegebieden Coaching en Supervisie en bij Bewegen en Sport. Meld je aan via onderstaande buttons. 

Aanmelden adviesgesprek Coaching en Supervisie

Aanmelden adviesgesprek Bewegen en Sport

Hoe ziet een persoonlijk adviesgesprek eruit?

In een gratis, persoonlijk en geheel vrijblijvend adviesgesprek kun jij al je persoonlijke vragen stellen over de studie naar keuze. De studieadviseur helpt je toetsen of je de juiste keuze maakt en kan je eventueel andere studies aandragen die je wellicht over het hoofd hebt gezien. Ook als je twijfelt tussen twee studies of studievormen, kan dit gesprek je voorthelpen. Het gesprek duurt maximaal een uur en kan zowel face-to-face als telefonisch plaatsvinden. Tijdens het adviesgesprek kun je onder andere de volgende vragen stellen:

  • Past de studie die jij gekozen hebt bij jouw vooropleiding en reeds opgedane werkervaring?
  • Is de studie goed te combineren met je werk- en privéleven?
  • Wat is de studiebelasting?
  • Is de huidige werkplek geschikt om de leeractiviteiten uit te kunnen voeren?
  • Zijn er andere studies die wellicht interessant voor je kunnen zijn?
  • Is het mogelijk om de studie in je eigen tempo te volgen?

Een persoonlijk adviesgesprek is geschikt als je al weet dat je een studie wilt volgen. Het adviesgesprek richt zich uitsluitend op studies die Windesheim aanbiedt. Mocht je nog twijfelen over je volgende carrièrestap en heb je hulp nodig bij loopbaanvraagstukken? Neem dan eens een kijkje bij loopbaancoaching of bij de Studie en Carrièrescan of kom naar een van onze open avonden.

Werkwijze

Je vraagt via het aanmeldformulier een persoonlijk adviesgesprek aan. Vervolgens zoeken wij de juiste studieadviseur die jou kan helpen om het antwoord te vinden op je vragen. De adviseur neemt binnen enkele dagen contact met je op om de datum en het tijdstip van het gesprek te bepalen. Een adviesgesprek duurt maximaal een uur.

Waar vinden de gesprekken plaats?

De gesprekken vinden plaats op een locatie die je samen met de studieadviseur afstemt. Dit kan de Campus van hogeschool Windesheim zijn, maar het gesprek kan ook telefonisch plaatsvinden.

Kosten

Aan het persoonlijk adviesgesprek zijn geen kosten verbonden.

Voor welke studies kun je een adviesgesprek aanvragen?

Momenteel kun je voor diverse studies op het gebied van coaching en supervisie en bewegen en sport een adviesgesprek aanvragen. In onderstaande tabel zie je welke studies dit zijn. Op de opleidingspagina zelf kun je je hiervoor rechtstreeks aanmelden. 

Coaching en Supervisie  Bewegen en Sport 
Opleiding tot Coach  Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding
Supervisorenopleiding  Basisopleiding groepsdynamisch werken
Loopbaan- en Talentcoaching  Motorische Remedial Teaching
Leergang Teamcoaching Vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs voor het primair onderwijs
Coachend Leiderschap   Vakgericht opleidingsdidactiek bewegingsonderwijs en sport
HR-masterclasses   
Introductietraining Coaching 
Kunst van het veranderen   
Slecht nieuws... en nu?    
Persoonlijk Leiderschap   
Verkorte opleiding tot Registercoach