Vrouw die voor een digitaal scherm staat

Persoonlijk adviesgesprek

Jij wilt je graag verder ontwikkelen, maar met al die carrièremogelijkheden en met het enorme studieaanbod zie jij door de bomen het bos niet meer. Tijd voor een persoonlijk adviesgesprek met een studieadviseur of loopbaancoach.

persoonlijk advies gesprekWil jij met een studie starten, maar heb je nog vragen? Of worstel jij met loopbaanvraagstukken en zoek je hulp daarbij? Dan biedt een persoonlijk adviesgesprek uitkomst. In een gratis en geheel vrijblijvend gesprek gaan jij en een studieadviseur of een loopbaancoach op zoek naar jouw volgende carrièrestap en de daarbij behorende studie.

Hoe werkt het?

In een gratis, persoonlijk en geheel vrijblijvend adviesgesprek kun je al je vragen stellen over jouw loopbaan, carrière of de studie naar keuze. De studieadviseur of loopbaancoach helpt je toetsen of je de juiste keuze maakt en kan je eventueel studies aandragen die je wellicht over het hoofd hebt gezien. Ook als je twijfelt tussen twee studies of studievormen kan dit gesprek je voorthelpen. Het gesprek duurt maximaal een uur en kan zowel face-to-face als telefonisch plaatsvinden.

Wat is jouw situatie?

Ik weet niet goed wat ik wil

Een gesprek met een studiekeuze- en loopbaancoach
Wil jij je graag verder ontwikkelen, maar weet je niet wat bij je past? Wil jij de volgende stap in je carrière zetten, maar weet je niet hoe? Of loop jij met andere loopbaanvraagstukken? Dan is een gesprek met een studiekeuze- en loopbaancoach geschikt voor jou.

Het eerste gesprek is een gratis en vrijblijvend intakegesprek, om je vragen en wensen in kaart te brengen. Dit gesprek duurt maximaal een uur. Na dit gesprek volgt een advies over het volgen van een individueel coachingstraject van één tot vijf vervolggesprekken. Aan vervolggesprekken zijn kosten verbonden.

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier. We streven ernaar om binnen een werkweek contact met je op te nemen om een afspraak te maken. 

Ik weet in welke branche ik me wil ontwikkelen, maar welke studie past daarbij?

Een gesprek met een algemene studieadviseur
Jij weet in welke branche jij aan de slag wilt, maar je hebt twijfels over de juiste opleiding. Een gesprek met een algemeen studieadviseur kan je dan goed helpen. De studieadviseur kent het aanbod goed en kan jou daarom goed begeleiden in het vinden van de juiste studie. Het gesprek is gericht op de studies die Windesheim aanbiedt.

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier. We streven ernaar om binnen een werkweek contact met je op te nemen om een afspraak te maken.

Let op: Heb je interesse in coaching en supervisie? Dan heb je minimaal een bachelordiploma nodig.

Ik weet welke opleiding ik wil doen, maar heb nog wat vragen

Een gesprek met een algemene studieadviseur/opleidingscoördinator
Jij hebt de studie die jij wil volgen al gevonden, maar misschien heb je nog vragen over de toelating, over eventuele vrijstellingen of over de studiebelasting. Ga dan een gesprek aan met een studieadviseur/opleidingscoördinator. Deze persoon kent alle ins en outs van de opleiding en kan jou daarom goed adviseren.

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier. We streven ernaar om binnen een werkweek contact met je op te nemen om een afspraak te maken.

Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan

Werkwijze

Je vraagt via het aanmeldformulier een persoonlijk adviesgesprek aan. Vervolgens zoeken wij de juiste studieadviseur die jou kan helpen om het antwoord te vinden op je vragen. De adviseur neemt binnen enkele dagen contact met je op om de datum en het tijdstip van het gesprek te bepalen. Een adviesgesprek duurt maximaal een uur.

Locatie van gesprekken

De gesprekken vinden plaats op een locatie die je samen met de studieadviseur afstemt. Dit kan de Campus van Windesheim zijn, maar het gesprek kan ook telefonisch plaatsvinden.

Kosten

Aan het persoonlijk adviesgesprek met de algemene studieadviseur en de opleidingscoördinator zijn geen kosten verbonden. Loopbaancoaching start met een gratis en vrijblijvend intakegesprek, om je vragen en wensen in kaart te brengen. Als je besluit om verder te gaan met het loopbaancoachingstraject, dan zijn hier kosten aan verbonden.

Mocht je nog twijfelen over je volgende carrièrestap en heb je hulp nodig bij loopbaanvraagstukken? Neem dan eens een kijkje bij loopbaancoaching of bij de Studie en Carrièrescan of kom naar een van onze open avonden.