Vrouw die voor een digitaal scherm staat

Online loopbaancoaching

Wil jij graag de volgende stap in je carrière zetten, maar weet je niet hoe? Of ondervind jij problemen in je loopbaan? Ga dan eens in gesprek met een studiekeuze- en loopbaancoach.

Organisaties zijn constant in ontwikkeling. Automatisering en robotisering winnen in rap tempo terrein. Dit betekent dat er momenteel grote veranderingen zijn op de arbeidsmarkt. Veranderingen die ook op jouw werk van toepassing kunnen zijn. Vind jij het lastig om hiermee om te gaan? Of zie je juist een uitdaging? Gedurende het loopbaancoachingstraject leer je hoe je kansen op de arbeidsmarkt kunt ontdekken en benutten voor jouw loopbaan.

Hoe ziet een online loopbaancoachingstraject eruit?

Een loopbaancoachingstraject bestaat uit een aantal online persoonlijke gesprekken die je met een van de loopbaancoaches op Windesheim voert. De online gesprekken vinden bij voorkeur plaats via beeldbellen (Skype of Microsoft Teams). Als je liever wilt bellen, kan dit ook.

Het traject start met een gratis en vrijblijvend intakegesprek, om je vragen en wensen in kaart te brengen. Dit gesprek duurt maximaal een uur. Na dit gesprek volgt een advies over het volgen van een individueel coachingstraject van één tot vijf vervolggesprekken. Tijdens deze gesprekken achterhaal je samen met je studiekeuze- en loopbaancoach wat een passende vervolgstap is qua scholing en carrière.

De loopbaancoaches van Windesheim zijn NOLOC-geregistreerd en geven onafhankelijk advies. Dit houdt in dat ze zich niet alleen richten op instroom in studies en dat, mocht dit wel een goede uitkomst zijn, ze zich niet alleen richten op de studies die Windesheim aanbiedt. 

Werkwijze

Een loopbaancoachingstraject start met een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek, waarna we je helpen keuzes te maken op basis van je talenten, interesses en/of mogelijkheden. We maken daarbij gebruik van middelen als waardeninventarisatie, verschillende testen of andere loopbaantools. Wij begeleiden je bij het zelf ontdekken van een persoonlijke koers. Ter ondersteuning van de beroepen- en opleidingsoriëntatie bieden we je een online oriëntatietool en begeleiding we je bij het voeren van oriënterende netwerkgesprekken. Hiermee krijg je zicht op beroepen, studies, opleidingen en vacatures.

Waar vinden de gesprekken plaats?

De online gesprekken vinden bij voorkeur plaats via beeldbellen (Skype of Microsoft Teams). Als je liever wilt bellen, kan dat ook.

Kosten

Product/dienst Kosten
Intakegesprek  Gratis
Vervolggesprekken € 75,- per gesprek
Beroepskeuzetest + nabespreking (optioneel)  € 100,-
Capaciteitentest + nabespreking (optioneel) € 175,-

Betaling

Betalingen vinden plaats na afloop van het gesprek middels een factuur.

Eerder gestudeerd bij Windesheim?

Heb je eerder gestudeerd bij Windesheim? Dan kun je tot zes maanden na (voortijdige) beëindiging van je studie gratis gebruik maken van de dienstverlening van de studiekeuze- en loopbaancoaches.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden voor een loopbaancoachingsgesprek? Dat kan door een email te sturen of door te bellen naar het Studiesuccescentrum van Windesheim.

E-mailstudiesuccescentrum@windesheim.nl
Telefoonnummer: 088 469 9100

Openingstijden:
Maandag van 10.00 - 17.00 uur
Dinsdag, woensdag en donderdag van 9.00 - 17.00 uur
Vrijdag van 9.00 - 15.00 uur

Onze studiekeuze- en loopbaancoaches

Anton de Vries

Nienke Koning

Erik Geerds