Man die aan het bellen is

Associate degree

Wil jij een baan op hbo-niveau en vind je 4 jaar studeren te lang? Kies dan voor een van de 2-jarige Associate degree-opleidingen van hogeschool Windesheim.

Een Ad op z'n Windesheims

De Ad’s van Windesheim zijn compacte, praktische en actuele opleidingen. Je leert in twee jaar tijd wat er in de praktijk toe doet en wat je nu en straks in je werk nodig hebt. Onze Ad’s zijn kleinschalig georganiseerd en gericht op jou. Enthousiaste docenten met praktijkervaring zijn betrokken op jou en je studiesucces. Ze zijn beschikbaar en bereikbaar, kennen je en staan naast je. En via hen werk je nauw samen met professionals uit jouw werkveld. Dat is een Ad op z’n Windesheims.

Wat is een Associate degree?

Wat zijn de verschillen tussen een Associate degree en een bachelor? Wat kun je met een Ad en voor wie is een Ad interessant?
Deze en nog meer vragen worden hier beantwoord!

Voltijd en deeltijd

Je kunt een Associate degree zowel in voltijd als deeltijd volgen. 

Bekijk hier alle voltijd Associate degrees

Bekijk hier alle deeltijd Associate degree

 

Open dagen en avonden

Benieuwd naar onze Ad's in voltijd of duaal, kom dan naar een van onze open dagen. Benieuwd naar onze Ad's in deeltijd of duaal, bezoek dan een open avond. Je maakt dan kennis met onze hogeschool, onze Ad-opleidingen en onze studenten.