Studeer verder aan hogeschool Windesheim. Volg een studie in het vakgebied Coaching en Supervisie. Deeltijd-, duale- of post-hbo opleidingen.

Studiefaciliteiten

Het mediacentrum, digitale talenlaboratoria, audiovisueel centrum: zomaar een greep uit de vele studiefaciliteiten van Windesheim.

Voorzieningen

Kies je voor een studie bij Windesheim? Dan zijn er veel (ICT) faciliteiten waar je gebruik van kunt maken:

  • Mediacentrum
  • Intranet voor nieuws en feiten
  • N@tschool: een digitale leeromgeving
  • Digitale talenlaboratoria
  • Audiovisueel centrum voor lenen van laptop, fotoapparatuur, geluidsapparatuur etc.
  • Mulitmediale werkplaatsen

Verder kun je terecht bij:

  • copyshop
  • Windesheim winkel voor kantoorartikelen en een kleine supermarkt

Restaurants

De Campus telt twee restaurants (C-gebouw en X-gebouw), twee koffiecorners, een grand café en een sportcafé. Op alle plekken, behalve het sportcafé, is het alleen mogelijk met je pinpas af te rekenen. 

Restaurant C-gebouw

Dit restaurant is geopend op maandag t/m donderdag van 10.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Hier kun je terecht voor soep, broodjes, granolabars en verse salades van de nieuwe saladebar. Tussen 16.30 en 19.00 uur bereiden en verkopen ze ook twee soorten warme maaltijden. 

Restaurant X-gebouw

Omdat dit restaurant tot 12 november door een verbouwing gesloten is, is er in de lobby tussen gebouw X en T een noodrestaurant aanwezig. Je hebt keuze uit soep, (warme) broodjes en panini's. De openingstijden zijn maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 20.00 uur, woensdag van 10.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. 

Koffiecorners C-gebouw en X-T gebouw 

De koffiecorners zijn op maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur geopend. Je haalt op deze plekken luxe koffie, belegde broodjes, frisdrank en een ontbijtje tussen 8.00 en 10.00 uur.

Grand Café 

Dit café is geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 8.00 tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 8.00 tot 19.00 uur. Heb je zin in een kopje (Starbucks) koffie, een kop thee, ontbijt of gebak? Of wil je liever een belegd broodje, een panini, soep, een tosti of een smoothie? Haal het in het grand café! 

Sportcafé 

Het sportcafé kun je vinden in het S-gebouw en is maandag t/m vrijdag van 7.45 tot 19.00 uur geopend. In de weekenden is dit café alleen open tijdens evenementen. Dit totaal vernieuwde On-Campus café heeft een sfeervolle uitstraling. Je kunt er 's morgens terecht voor een ontbijtje met vers afgebakken croissants, verse sapjes en een eitje met een kop koffie. De lunch is divers: belegde broodjes, soep van de dag of een warme snack, je kunt het hier allemaal halen. De kok bereid vanaf 16.30 uur wisselende dagmenu's. De bar is van maandag t/m woensdag geopend vanaf 16.00 uur en op vrijdag vanaf 14.00 uur. iedere dag kun je op de grote beeldschermen sportuitzendingen volgen. 

Mediacentrum

Windesheim heeft een centraal Mediacentrum voor alle studenten en medewerkers van de Hogeschool. Het Mediacentrum biedt informatie in fysieke maar vooral in digitale vorm. Via de website van het mediacentrum heb je toegang tot alle (informatie)bronnen.

Het Mediacentrum heeft boeken, tijdschriften, lesmethodes voor het basis- en voortgezet onderwijs en dvd's die je gratis kunt lenen. Ook kun je er terecht voor het lenen van AV-materialen. Verder kun je er studeren, tijdschriften en kranten lezen en werken op een pc of eigen laptop. Er zijn speciale multimediawerkplekken ingericht waar je de laptop aan kunt sluiten op een scherm en samen aan projecten kunt werken. Volg het Mediacentrum op Twitter of Facebook.