Studeer verder aan hogeschool Windesheim. Volg een studie in het vakgebied Coaching en Supervisie. Deeltijd-, duale- of post-hbo opleidingen.

Studeren bij Windesheim

Doorgroeien? Specialiseren? Carrièreswitch? Nieuwe kennis opdoen? Dat kan bij Windesheim. Wij bieden je cursussen, trainingen en opleidingen die niet alleen jou verder helpen, maar ook de omgeving waarmee jij de opgedane kennis deelt.

Waar sta jij?

Als je een cursus of opleiding bij ons volgt dan sta je bij ons op nummer één. Wij delen onze kennis, zodat je deze straks zelf kunt delen met je omgeving, met je collega’s en de organisatie waarin je werkt. Wij bieden je een podium voor kennisontwikkeling, staan voor een sterke regio en ondersteunen jou persoonlijk met kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Windesheim zet samen met jou kennis in werking.

Lees meer over waar je met ons staat

Ontmoet ons op een open avond

Waar sta je in je carrière en waar wil je heen? Welke studie sluit daarbij het best aan? Past een opleiding in deeltijd of via afstandsleren goed bij je? Of is een master of post-hbo-opleiding meer geschikt? En wat te denken van een korte training? Op de open avond staan onze opleidingscoördinatoren voor jou klaar en denken graag mee.

Alles over de open avond

Studeren is voor iedereen

Waar je ook staat en wat je persoonlijke situatie ook is: elk talent telt en we doen er alles aan om je te ondersteunen. Dus ook als je een functiebeperking hebt, zoals visuele of motorische beperkingen, een leerstoornis zoals dyslexie of dyscalculie, of een chronische ziekte of een psychische beperking.

Meer over functiebeperking en studeren

Inschrijven voor een opleiding

Wie een bacheloropleiding aan Windesheim wil volgen, moet zich aanmelden via Studielink. Inschrijven voor een post-hbo-opleiding of cursus doe je via een inschrijfformulier. Of lees hoe je je voor een master inschrijft.

Meer weten? Lees meer over inschrijven