Student buiten met boek op schoot

Levensbeschouwelijk ondernemerschap

Starten als reli-ondernemer? Leren om een levensbeschouwelijke onderneming op te zetten? Start dan met de cursus Levensbeschouwelijk ondernemerschap.

In het kort

Het werkveld vraagt steeds meer om ondernemende levensbeschouwelijke werkers, zowel zelfstandig als binnen een organisatie. In deze stevige en pittige cursus leer je hoe je een eigen onderneming opzet dan wel om een bedrijfsplan te maken voor een organisatie.

Meer over de inhoud van de cursus

Samenwerking

Bij snelle veranderingen en trage levensbeschouwelijke organisaties zijn mensen nodig die kansen ontdekken en deze kunnen benutten op een bedrijfsmatige manier. Deze vraag wordt breed gedeeld in het werkveld en erkend door alle hbo-theologie opleidingen. Deze cursus is dan ook een samenwerking van Hogeschool VIAA, CHE, Fontys Hogeschool Theologie en Levensbeschouwing en Christelijke Hogeschool Windesheim.

Snel op de Campus

Windesheim is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlakbij de A28. Station Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand.

Locatie

Cursusdagen en-tijden

De lessen vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 15.30 uur (dat is een maximale lesdag, de meeste dagen zijn wat korter). De opleiding start in september en duurt een half jaar.

Lees meer over praktische zaken