Volwassenen buiten in gesprek en boom

Intervisie missionaire presentie en pastoraat in complexe context

Heb je behoefte aan een nieuwe kijk op jouw problemen en ontwikkelvraagstukken in je werk op het gebied van religie en samenleving? Dan biedt deze begeleide intervisie uitkomst.

In het kort

In een leergroep van professionals uit vergelijkbare werkterreinen ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkelvragen en werkproblemen op het gebied van religie en samenleving. Onder deskundige begeleiding help je elkaar om je eigen en elkaars professionaliteit verder te ontwikkelen.

Lees meer

Deskundige begeleiding

Marchien Timmerman begeleidt de intervisie. Zij is een ervaren supervisor, docent en begeleider missionaire presentie en diaconaat bij de afdeling Theologie en Levensbeschouwing van Windesheim.

Lees meer

Locatie: Vrije Universiteit Amsterdam

Je volgt de lessen op de campus van de Vrije Universiteit (VU), De Boelelaan 1105 in Amsterdam-Zuid. De VU is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto, houd dan rekening met parkeerkosten.  

Bekijk de routebeschrijving

Cursusdagen en -tijden

Je komt vijf keer bijeen met de leergroep op woensdag van 10.00 - 12.00 uur. Cursusdata 2018: 7 februari, 21 februari, 14 maart, 11 april en 9 mei.

Meer praktische informatie