Twee professionals die met elkaar praten

Voorlichting

Een open avond of een open dag bijwonen? Of wil je meelopen? Ontdek hoe je kwaliteiten straks nog verder tot bloei komen.

Leslocatie

De Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing wordt aangeboden in Zwolle.

Kom langs!

Wil je meer weten over onze Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing in deeltijd? Kom dan naar de open avond. Er zijn docenten aanwezig die al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Open avond

Kijk wanneer de volgende open avond in Zwolle is

Meelopen Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing

Heb je het gevoel dat de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing iets voor jou is en wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Kom dan meelopen. Een goede voorbereiding op het meelopen is het bezoeken van een open avond. Meelopen is meestal mogelijk van november tot en met april.

Wat kun je verwachten?
Je wordt gekoppeld aan een student en volgt samen een lesdag. Tijdens deze lesdag wordt ook altijd een informatief vragenuurtje met de studieleider en alle meelopers van die dag ingepland.

Meld je aan om mee te lopen of een proefles te volgen

 

Blijf op de hoogte per mail

Algemene nieuwsbrief

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open avonden en nieuwe opleidingen, maar ook over de ontwikkelingen bij Windesheim. En natuurlijk onze congressen, debatten en andere evenementen. Meld je aan voor de Windesheim brede e-mail nieuwsbrief.

Nieuwsbrief Theologie en Levensbeschouwing

Vanuit de voltijd- en deeltijdopleidingen Theologie en Levensbeschouwing versturen we ongeveer vier keer per jaar een nieuwsbrief. Wil je deze ontvangen? Dat kan! Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief Theologie en Levensbeschouwing.