Mensen die buiten op het gras zitten

Voorlichting

Een open avond of open dag bijwonen? Of een dagje meelopen? Ontdek hoe jouw kwaliteiten nog verder tot bloei komen.

Leslocatie opleidingen Theologie Windesheim

Wij bieden de deeltijdopleiding hbo Theologie in Zwolle aan.

Kom langs

Wil je meer weten over onze deeltijdopleiding hbo Theologie? Kom dan naar de open avond. Er zijn docenten aanwezig die al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Open avond

Kijk wanneer de volgende open avond in Zwolle is

Meelopen hbo Theologie

Heb je het gevoel dat hbo Theologie iets voor jou is en wil je weten hoe het er in het echt aan toe gaat? Kom dan meelopen. Een goede voorbereiding op het meelopen is het bezoeken van een open avond. Meelopen is meestal mogelijk van november tot en met april.

Wat kun je verwachten?
Je wordt gekoppeld aan een student en volgt samen een lesdag. Tijdens deze lesdag wordt ook altijd een informatief vragenuurtje met de studieleider en alle meelopers van die dag ingepland.

Meld je hier aan om mee te lopen of een proefles te volgen

Blijf op de hoogte per mail

Algemene nieuwsbrief

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open avonden en nieuwe opleidingen, maar ook over de ontwikkelingen bij Windesheim. En natuurlijk onze congressen, debatten en andere evenementen. Meld je aan voor de Windesheimbrede e-mailnieuwsbrief

Nieuwsbrief Theologie en Levensbeschouwing

Vanuit de voltijd- en deeltijdopleidingen Theologie en Levensbeschouwing versturen we ongeveer vier keer per jaar een nieuwsbrief. Wil je deze ontvangen? Dat kan! Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief Theologie en Levensbeschouwing