Windesheim Techniek en ICT. Hbo deeltijdopleidingen, cursussen en modules.

World Class Warehousing

Module binnen de flexibele deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde

Wil je weten hoe je in een magazijn de inzet van mensen, middelen en materialen optimaliseert? Dan is de module World Class Warehousing iets voor jou.

De module World Class Warehousing in het kort

In deze module, die tot stand is gekomen in samenwerking met het Deltion College en het werkveld, leer je hoe je omgaat met de inzet van mensen, middelen en materialen in het magazijn. Je leert om een optimale prestatie te leveren in het magazijn en de context ervan. De onderwerpen die we behandelen in de module zijn bedrijfseconomie, ICT, human resource management, organisatiekunde, operationsmanagement, warehousetechniek en douanefaciliteiten. Na afloop ben je in staat om kpi's (kritische prestatie-indicatoren) op te stellen, te monitoren en bij te sturen en competentieanalyses te maken. Ook weet je hoe je medewerkers, materialen en middelen inzet en de beheerstructuur inricht voor de kpi's.

Studieprogramma 

Je leert de theorie toe te passen in je eigen praktijk en levert uiteindelijk een beheerrapport op voor je eigen magazijn. Je analyseert en beoordeelt jouw eigen situatie aan de hand van de theoretische vakken. Naast het volgen van lessen besteed je aandacht aan bijvoorbeeld het samenwerken en aansturen van medewerkers. 

Voor wie

De module is voor teamleiders, supervisors en shiftmanagers die een aantal jaren werkzaam zijn in een magazijn op mbo-4 niveau en nieuwe mogelijkheden willen verkennen in hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Praktische informatie

Start September 2019
Studievorm Module
Studieduur Vijf maanden
Lesdagen en lestijden Donderdag van 12.45 - 20.30 uur
Studiebelasting De module bestaat uit 8 contacturen per week en circa 8-12 uur studiebelasting per week voor het maken van de praktijkopdracht in je eigen organisatie.
Toelating Je beschikt minimaal over een mbo-4 diploma en een relevante werkomgeving waar de praktijkopdracht uit de module kan worden uitgevoerd.
Kosten De kosten voor de module bedragen €2850,- (exclusief BTW). Op de pagina financieringsmogelijkheden vind je meer informatie over deze tegemoetkoming en andere financieringsmogelijkheden, zoals het Levenlanglerenkrediet en praktijkleren. 
Inschrijven Wil je je inschrijven voor de module World Class Warehousing? Maak gebruik van de blauwe button onder aan deze pagina en schrijf je direct online in. Deze module is zowel onderdeel van de flexibele bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde als van de flexibele Associate degree Technische Bedrijfskunde. Je kunt een losse module volgen of modules stapelen tot een masterdiploma. Je bepaalt zo zelf de richting, duur en eindbestemming van je studie.
Deelnemers Minimaal 20 deelnemers
Certificering Na afloop ontvang je een certificaat vanuit Hogeschool Windesheim wanneer je een voldoende beoordeling hebt behaald op het afronden van de moduleopdrachten. Het certificaat dat je ontvangt bij het behalen van de module kan meetellen in het volledige bachelordiploma.
Locatie Windesheim, Zwolle
Contact Wil je meer informatie over deze studie? Neem dan contact op met Arend Jan Pleizier via het contactformulier
Voorwaarden
Bij inschrijving voor een cursus of module van Windesheim zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Daarnaast gelden er bij inschrijving voor een module aanvullende voorwaarden