Windesheim Techniek en ICT. Hbo deeltijdopleidingen, cursussen en modules.

Toegepaste Technische Bedrijfskunde

Module binnen de flexible deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde

Wil je leren hoe je succesvol projecten kunt managen in een veranderende omgeving? Dan is de module Toegepaste Technische Bedrijfskunde iets voor jou.

De module Toegepaste Technische Bedrijfskunde in het kort

In organisaties wordt het steeds belangrijker om projectmatig te werken en de rol van de (project)manager wordt vanwege de toenemende veranderingen en noodzakelijke innovaties van steeds groter belang. In deze module leer je vanuit de rol als (project)manager in welke context projecten zich afspelen. Om de context van je organisatie te begrijpen, nemen we je mee in de volgende thema's: strategisch management, stakeholdermanagement, innovatiemanagement en projectmanagement toegepast in een technische omgeving. Daarnaast begeleiden we je in deze module in je persoonlijke ontwikkeling naar een succesvol (project)manager.

Studieprogramma

Naast de lessen voer je een opdracht uit binnen je eigen organisatie. Naast het volgen van lessen over de inhoudelijke onderwerpen, besteed je tijdens de opdracht aandacht aan de ontwikkeling van je persoonlijke en professionele vaardigheden. Ook besteed je tijdens de opdracht aandacht aan de ontwikkeling van je persoonlijke en professionele vaardigheden.

Voor wie

De module is bedoeld voor professionals die competenties willen ontwikkelen en methodes willen ontdekken om projecten te managen in een vaak complexe technische omgeving.

Praktische informatie

Start Februari 2019
Studievorm Module
Studieduur Vijf maanden
Lesdagen en lestijden Iedere donderdag van 12.45 - 20.30 uur 
Studiebelasting De module bestaat uit 8 contacturen per week en circa 8-12 uren studiebelasting per week voor het maken van de praktijkopdrachten en de uitvoering van het project binnen de organisatie 
Toelating Je bent toelaatbaar met een mbo-4 diploma of havo diploma én je hebt meerjarige werkervaring in productie- of dienstenprocessen. Daarnaast beschik je over een relevante werkomgeving voor het uitvoeren van de praktijkopdracht. 
Kosten De kosten voor de module bedragen €2850,- (exclusief BTW). Op de pagina financieringsmogelijkheden vind je meer informatie over deze tegemoetkoming en andere financieringsmogelijkheden, zoals het Levenlanglerenkrediet en praktijkleren. 
Inschrijven Wil je je inschrijven voor de module Toegepaste Bedrijfskunde? Maak gebruik van de blauwe button onder aan deze pagina en schrijf je direct online in. 
Deze module is zowel onderdeel van de flexibele bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde als de flexibele Associate degree Technische Bedrijfskunde. Je kunt een losse module volgen of modules stapelen tot een masterdiploma. Je bepaalt zo zelf de richting, duur en eindbestemming van je studie.
Certificering Na afloop ontvang je een certificaat vanuit Hogeschool Windesheim wanneer je een voldoende beoordeling hebt behaald op het afronden van de moduleopdrachten. Het certificaat dat je ontvangt bij het behalen van de module kan meetellen in het volledige bachelor diploma. 
Locatie Windesheim, Zwolle
Contact Wil je meer informatie over deze studie? Neem dan contact op met Arend Jan Pleizier via het contactformulier.
Voorwaarden
Bij inschrijving voor een cursus of module van Windesheim zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Daarnaast gelden er bij inschrijving voor een module aanvullende voorwaarden