Hbo deeltijdopleidingen, cursussen en modules Windesheim Techniek en ICT

Toegepaste Technische Bedrijfskunde

Module binnen de flexibele deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde

Wil je leren hoe je succesvol projecten kunt managen in een veranderende omgeving? Dan is de module Toegepaste Technische Bedrijfskunde iets voor jou.

In het kort

In organisaties wordt het steeds belangrijker om projectmatig te werken. De rol van de (project)manager wordt vanwege de toenemende veranderingen en noodzakelijke innovaties van steeds groter belang.
In deze module leer je vanuit de rol als (project)manager in welke context projecten zich afspelen. Daarbij neem je kennis van verschillende projectmanagementmethodes en leer je welke methode succesvol kan zijn in verschillende situaties.

meer over de inhoud van deze module

Relatie met de praktijk

De module Toegepaste Technische Bedrijfskunde is sterk ontwikkeld op toepassing in  de praktijk. De daar gebruikte projectmethodes zijn vertaald naar de lesstof, zodat je begrijpt wat de voor- en nadelen zijn. Verder weet je in welke context projecten zich afspelen binnen organisaties. Met deze kennis kun je voor je eigen organisatie bepalen welke aanpak je kiest.

Lees meer over het studieprogramma

Snel op de campus

Windesheim is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. De Campus ligt vlakbij de A28. En het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Locatie en route

Lestijden en lesdagen

Looptijd: februari 2019 t/m juni 2019.
Lesdag en tijden: Elke donderdag van 12.45 tot 20.30 uur.

Meer praktische informatie