technische bedrijfskunde

Voorlichting

Wil je meer te weten komen over de modules en opleidingen van Technische Bedrijfskunde? Dat kan op verschillende manieren.

Kom naar de open avond

Wil je meer weten over de opleiding? Kom naar een open avond, bezoek de informatiemarkt, woon een voorlichtingsronde bij en maak kennis met een studieadviseur!

Kijk wanneer de volgende open avond is

Een dagje meelopen of proefstuderen?

Wil je ervaren hoe het er tijdens colleges aan toe gaat? Loop dan eens een dagje mee. Een goede manier om de sfeer te proeven op de opleiding. Lees hier meer over meelopen of proefstuderen.

 

Een individueel adviesgesprek

Vanwege ons modulaire aanbod bieden we meerdere routes aan om een opleiding te volgen. In een individueel adviesgesprek kunnen we nagaan welk programma het beste bij jouw situatie past. Behoefte aan een adviesgesprek? Neem contact op met Arend Jan Pleizier, coördinator van de deeltijd opleidingen Technische Bedrijfskunde, via tbkdeeltijd@windesheim.nl. 

Blijf op de hoogte

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open avonden en nieuwe opleidingen, maar ook over de ontwikkelingen bij Windesheim. En natuurlijk onze congressen, debatten en andere evenementen. Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief