Inschrijven

Schrijf je in voor de Associate Degree Technische Bedrijfskunde of voor een losse module.

Wil je ondersteuning bij het maken van de beste keuze voor jouw opleiding neem dan contact op met Arend Jan Pleizier, coördinator van de deeltijd opleidingen Technische Bedrijfskunde om te kijken welke module of opleiding het beste bij jou past en aansluit bij je voorkennis. Als je je keuze al hebt gemaakt, meld je dan hieronder aan voor een van onze opleidingen of modules.

Inschrijven via Studielink voor de Associate Degree Technische Bedrijfskunde

Heb je gekozen voor de Associate Degree Technische Bedrijfskunde en voldoe je aan de wettelijke toelatingseisen? Schrijf je dan in via Studielink. Klik hieronder op 'Inschrijven bij Studielink' en kies een studie. Zoek op Technische Bedrijfskunde en selecteer Christelijke Hogeschool Windesheim bij instelling. Schrijf je vervolgens in voor de AD Technische Bedrijfskunde deeltijd.

Zorg dat je de volgende gegevens bij de hand hebt voor jouw inschrijving bij Studielink:

  • Je eigen DigiD. Nog geen DigiD? Vraag dan een DigiD-code aan. Houd er rekening mee dat de aanvraag 5 dagen kan duren!
  • Diploma('s) die je hebt behaald
  • Betalingsgegevens

Inschrijven bij Studielink

Na aanmelding bij Studielink ontvang je binnen een paar werkdagen per post een bevestigingsbrief. Deze brief vermeldt de inschrijfvoorwaarden waaraan je moet voldoen. 

Veelgestelde vragen

 

Voor wanneer moet ik me aanmelden?

Start september 2019
Meld je vroegtijdig aan voor een opleiding bij Windesheim, bij voorkeur voor 1 mei 2019. Zo heb je voldoende tijd om het intaketraject te doorlopen en je te heroriënteren als je op een gegeven moment tot de conclusie komt dat je toch een betere ‘match’ hebt met een andere opleiding. De uiterste aanmelddatum voor de meeste opleidingen is 31 augustus 2019.

Start februari 2020
Bij sommige opleidingen kun je ook in februari starten. Dan geldt dat je je voor 15 januari van dat jaar moet aanmelden. Lees meer over starten in februari.

Let op: voor sommige opleidingen gelden andere inschrijfdata, zie vraag/antwoord hieronder.

Welke opleidingen hebben andere inschrijfdata of toelatingsactiviteiten?

Let op, de volgende hbo-bacheloropleidingen in deeltijd hanteren afwijkende data, activiteiten of procedures:
Lerarenopleiding Lichamelijk Opvoeding (Calo) (deeltijd)
Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie (Calo) (deeltijd)

Op de webpagina’s van deze opleidingen vind je informatie over de specifieke aanmeld- en toelatingsprocedures.

Wat is het verschil tussen aanmelden en inschrijven?

Als je een opleiding hebt gekozen, dan meld je je via Studielink aan voor die opleiding. Dit heet formeel ‘aanmelden voor inschrijving’. Je hebt hiermee aangegeven dat je de opleiding graag wilt gaan volgen. Je zult aan alle toelatingseisen moeten voldoen, jouw inschrijving definitief maken en jouw collegegeld moeten betalen voordat je wordt ingeschreven en met de opleiding kunt starten.