Hbo deeltijdopleidingen, cursussen en modules Windesheim Techniek en ICT

Praktische informatie

Wil je meer te weten komen over de modules en opleidingen van Technische Bedrijfskunde? Dat kan op verschillende manieren.

Kom naar de open avond

Wil je meer weten over de opleiding? Kom naar een open avond, bezoek de informatiemarkt, woon een voorlichtingsronde bij en maak kennis met een studieadviseur! 

Kijk wanneer de volgende open avond is

Een dagje meelopen?

Dat kan! Ervaar de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde door (een deel van) een lesdag  te volgen, sfeer te proeven en/of je vragen te stellen aan de deeltijdstudenten die de opleiding nu al volgen. Interesse? Neem contact met op met Elinor de Graaf via el.de.graaf@windesheim.nl.

Een individueel adviesgesprek

Vanwege ons modulaire aanbod bieden we meerdere routes aan om een opleiding te volgen. In een individueel adviesgesprek kunnen we nagaan welk programma het beste bij jouw situatie past. Behoefte aan een adviesgesprek? Neem contact op met Arend Jan Pleizier, coördinator van de deeltijd opleidingen Technische Bedrijfskunde, via aj.pleizier@windesheim.nl. 

Blijf op de hoogte

We hebben je veel te vertellen! Niet alleen over onze open avonden en nieuwe opleidingen, maar ook over de ontwikkelingen bij Windesheim. En natuurlijk onze congressen, debatten en andere evenementen. Meld je aan voor de e-mail nieuwsbrief