Studenten die werken achter een laptop

Professionele ontwikkeling voor technische managers en adviseurs

Module binnen de flexibele deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling als technisch professional en teamleider of manager? Dan is deze module iets voor jou.

De module in het kort

Jouw eigen effectiviteit en je samenwerking met je collega's bepalen je succes in het realiseren van resultaten. In deze module werk je aan je persoonlijke ontwikkeling als professional en teamleider of manager. We bieden in deze module vooral praktische vaardigheidstrainingen aan gecombineerd met coaching en intervisie. In die combinatie werk je integraal aan jezelf en je effectiviteit in je werkomgeving. 

Studieprogramma

De module bestaat uit 3 kleinere modules van 5 EC (studiepunten). Je vaardigheden worden getraind op het gebied van coaching, persoonlijke effectiviteit en samenwerking. 

Voor wie

Technische professionals uit de industrie, de bouw- en installatietechniek en de technische dienstverlening op MBO-4 niveau participeren in de modules. Ze zoeken  persoonlijke ontwikkeling waardoor ze binnen hun eigen organisatie met teams en medewerkers kunnen werken aan actuele technisch-bedrijfskundige vraagstukken. 

Haal het beste uit elkaar

Als de techniek geen geheimen meer kent voor je, is het vaak nog altijd een uitdaging om in samenwerking met je team en collega's het beste uit elkaar en de techniek te halen. In deze module kun je alle aandacht daaraan geven. 

 Praktische informatie

Start Februari en september
Studievorm Module binnen de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde
Studieduur 18 maanden
Lesdagen en lestijden Om de week op donderdagavond
Studiebelasting

2 uur per twee weken les
3 uur per twee weken thuis

Toelating MBO4 / Havo diploma
Kosten €1425,00
Inschrijven Je kunt je inschrijven via onderstaande button.
Certificering Certificaat van Windesheim
Locatie Zwolle
Contact Met vragen kun je terecht bij Arend Jan Pleizier en Margret Noorman-Ballster