Hbo deeltijdopleidingen, cursussen en modules Windesheim Techniek en ICT

Continu verbeteren/kwaliteitsmanagement

Module binnen de flexibele deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde

Ben jij op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van supply chain management en kwaliteitstechnieken? Volg dan de module Continu verbeteren/kwaliteitsmanagement.

In het kort

Jij bent straks in staat om in je eigen organisatie beleid in te richten op het gebied van kwaliteit- en prestatiemanagement. Je maakt gebruik van technieken als Six Sigma, SQA, Customer Journey, FMEA en MSA en brengt producten en processen naar het niveau dat klanten verwachten.

Meer over de inhoud van de module

Marktbehoefte

De maakindustrie en de dienstensector werken aan een hoger kwaliteitsniveau en verbetering van productie- en dienstenprestaties. Dit programma biedt daarvoor de structuur, theorie en praktische methoden. Het is opgezet in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en adviesbedrijven en is zowel praktijk- als resultaatgericht.

Meer over het studieprogramma

Snel op de Campus

Windesheim is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlakbij de A28 en het station ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Locatie

Studieduur en lesdagen

De eerstvolgende module start in februari 2019 en bestaat uit achttien bijeenkomsten op donderdagen van 13.00 – 20.30 uur. De module wordt afgerond in juli 2019.

Meer praktische informatie