Windesheim Techniek en ICT. Hbo deeltijdopleidingen, cursussen en modules.

Beheer van technische systemen

Module binnen de flexibele deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde 

Sta je voor de opgave om het onderhoudsmanagement in je eigen beroepspraktijk te optimaliseren? Dan is de module Beheer van technische systemen iets voor jou.

De module Beheer van technische systemen in het kort

In de module, die met IJssel Technologie en IES Asset Management is ontwikkeld, leer je hoe je de optimale prestatie uit de gebruiksmiddelen van je organisatie, de assets, te halen. Op basis van ontwikkelingen uit de beroepspraktijk behandelen we onderwerpen als asset management, life cycle management en smart industry.

Studieprogramma

Naast het volgen van lessen, besteed je aandacht aan de ontwikkeling van gesprekstechnieken en je vaardigheden op het gebied van samenwerken. Tot slot lever je een advies- en/ of implementatierapport op.

Voor wie

De module is bedoeld voor (onderhouds)managers en teamleiders die voor de opgave staan om het onderhoudsmanagement in hun eigen beroepspraktijk te optimaliseren en behoefte hebben begeleiding en een theoretisch kader.

Praktische informatie

Je beschikt minimaal over een mbo-4 of havo-diploma en een geschikte werkplek voor het uitvoeren van de praktijkopdracht.

Start September 2019
Studievorm Module
Studieduur Vijf maanden
Lesdagen en lestijden Donderdag van 12.45 tot 20.30 uur
Studiebelasting De module bestaat uit acht contacturen per week en circa 8 - 12 uur studiebelasting per week voor het maken van de praktijkopdrachten en de uitvoering van de opdracht in je eigen organisatie.
Toelating Je beschikt minimaal over een mbo-4 of havo-diploma en een geschikte werkplek voor het uitvoeren van de praktijkopdracht.
Kosten De kosten voor de module bedragen €2850,- (exclusief BTW). Op de pagina financieringsmogelijkheden vind je meer informatie over deze tegemoetkoming en andere financieringsmogelijkheden, zoals het Levenlanglerenkrediet en praktijkleren. 
Inschrijven Wil je je inschrijven voor de module Beheer van technische systemen? Maak gebruik van de blauwe button onder aan deze pagina en schrijf je direct online in. Deze module is onderdeel van de flexibele bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde. Je kunt een losse module volgen of modules stapelen tot een masterdiploma. Je bepaalt zo zelf de richting, duur en eindbestemming van je studie.
Deelnemers Minimaal 20 deelnemers
Certificering Na afloop ontvang je een certificaat vanuit Hogeschool Windesheim wanneer je een voldoende beoordeling hebt behaald op het afronden van de moduleopdrachten. Het certificaat dat je ontvangt bij het behalen van de module kan meetellen in het volledige bachelordiploma.
Locatie Windesheim, Zwolle
Contact Meer weten over de modules en opleidingen van Technische Bedrijfskunde? Neem dan contact op met Arend Jan Pleizier via het contactformulier.
Voorwaarden
Bij inschrijving voor een cursus of module van Windesheim zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Daarnaast gelden er bij inschrijving voor een module aanvullende voorwaarden.