twee mannen met laptop

Logistiek (2-jarige Associate degree)

Deeltijd en duaal in Zwolle

Ben jij nieuwsgierig in hoe je een steeds complexere klantvraag kunt vertalen naar een goed werkende operatie? Kies dan voor de Ad-opleiding Logistiek!

In het kort

In deze opleiding leer je processen in de logistieke keten te verbeteren of nieuwe processen succesvol te implementeren. Hierbij leer je je projectmanagement skills goed in te zetten zodat je met support van het hogere management én van je collega’s op de werkvloer tot een geslaagd project komt.   

Lees meer over de opleiding

Inschrijven nog niet mogelijk

Windesheim heeft op 18 oktober mondelinge toestemming gekregen om de opleiding te gaan aanbieden en wil in september 2020 starten. Zodra ook de officiële toestemming er is, kun je je aanmelden via Studielink. We sturen je graag een mailtje als het zover is!

Ja, houd me op de hoogte

Werken in de logistiek

Door steeds complexere klantwensen en de snelle technologische ontwikkelingen zie je dat werken in de logistiek steeds uitdagender wordt. We verwachten een groeiende vraag naar teamleiders, specialisten, planners en inkopers. Logistiek is overal waar goederen stromen. Denk daarbij aan groothandels, logistiekdienstverleners, productiebedrijven, maar ook aan ziekenhuizen.

Werken in de logistiek

Deeltijd en duaal

De Ad-opleiding Logistiek bieden we aan in twee varianten: deeltijd en duaal. Jouw situatie en leerbehoeften zijn wat ons betreft bepalend voor de keuze daarin. Heb jij een baan in de logistiek en al enige jaren ervaring? Een keuze voor de deeltijdvariant is dan gebruikelijk. Ben jij net van school en kun je nog wat extra begeleiding gebruiken? Ga dan voor de duale variant. 

Lees meer over de varianten