Student voor een scrumbord met plakbriefjes

NT2 A0-B1 traject

Heb jij in jouw land van herkomst al een middelbare schoolopleiding gevolgd en wil je in Nederland starten met een vervolgopleiding?

In het kort

Met deze cursus kun je een NT2-diploma behalen en laat je zien dat je de Nederlandse taal voldoende beheerst om in Nederland te werken of verder te kunnen leren. Je leert de taal beheersen op niveau B1. Tijdens het hele traject bereiden we je wat betreft taal voor op een eventuele vervolgopleiding in Nederland.

Lees meer

Verder studeren

Na het behalen van niveau NT2 A0-B1 kun je, als je aan de toelatingseisen voldoet, in september starten in het Schakeljaar voor Hoogopgeleide Anderstaligen. 


Lees meer

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. De Campus ligt vlakbij de A28. En het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.
Kijk hier voor de routebeschrijving.

Lees meer

Keurmerk Blik op Werk

Windesheim mag het keurmerk Blik op Werk voeren. Dat betekent dat je er op kunt vertrouwen dat je een inburgeringscursus volgt van een goede kwaliteit. Het betekent ook dat je voor onze cursussen een lening kunt afsluiten. 

Keurmerk Blik op werk