Student voor een scrumbord met plakbriefjes

CLIL coach training

Ben jij docent of coördinator en houd jij je bezig met Content and Language Integrated Learning? Dan is deze coachtraining wat voor jou.

CLIL coach training in het kort

De CLIL (Content and Language Integrated Learning) coach training is gericht op de docent of coördinator die zich in zijn organisatie bezighoudt met CLIL-professionalisering. Deze training gaat in op hoe iemand de coaching aan kan pakken als CLIL-coach binnen een onderwijsorganisatie. Daarnaast krijg je als cursist handvaten om CLIL-beleid binnen de organisatie over een langere termijn te organiseren.

Studieprogramma

Je maakt kennis met een verdieping voor CLIL, alsmede met nieuwe inzichten op CLIL-gebied. Naast deze verdieping maak je kennis met coachingtechnieken. Coaching leer je door te ervaren, zowel in de bijeenkomsten als in de praktijkopdrachten daarom heen. Je maakt gebruik van flipping-the-classroom-technieken. De tussentijdse begeleiding vindt plaats via Skype. 

Voor wie

Deze coachtraining is geschikt voor docenten uit het gehele onderwijsveld VVTO en TTO. Je hebt al ervaring met CLIL, maar je wilt je graag professionaliseren en verdiepen in coachende richting.

Praktische informatie

Start September 2020
Studievorm Studiebijeenkomsten en een praktische opdracht
Studieduur 3 bijeenkomsten, 2 webinars
Lesdagen en lestijden Donderdag van 14.00 - 17.00 uur
Studiebelasting 20 uur
Toelating Er zijn geen toelatingseisen verbonden aan deze training
Kosten €355,-
Inschrijven Inschrijven kan door middel van de knop onderaan de pagina
Certificering Na afloop ontvang je een certificaat van deelname
Locatie Zwolle
Contact Neem contact op met Amanda van Dijk via onderstaand contactformulier