specialist jonge kind

Specialist Jonge Kind

Post-hbo-opleiding

Ben jij een enthousiaste onderbouwleerkracht die zich na een paar jaar ervaring verder wil verdiepen in onderwijs aan het jonge kind?

In het kort

Straks ben je in staat beargumenteerd onderwijsaanbod voor het jonge kind te ontwikkelen en vorm te geven in jouw eigen praktijk. In deze opleiding werken we de leerkrachtvaardigheden planmatig uit, in relatie met de praktijk. Het opzetten van een lerend netwerk binnen het (onderbouw)team van de school of met een voorschool maakt deel uit van de opleiding.

Lees meer over de opleiding

Post-hbo gecertificeerd

De opleiding Specialist Jonge Kind is geregistreerd bij de Stichting post-hbo Nederland. Na afronding ontvang je het diploma post-hbo Nederland en word je ingeschreven in het Abituriënregister. We kennen het onderwijswerkveld en weten waar behoefte aan is. We helpen je graag bij het ontdekken en ontplooien van jouw talenten én de talenten van jouw leerlingen. Onze docenten verstaan hun vak en dragen hun expertise graag aan jou over.

Snel op de campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlakbij de A28.  En het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Bekijk de routebeschrijving

Cursusdata en -tijden

De post-hbo-opleiding Specialist Jonge Kind bestaat uit zestien lesdagen op dinsdag van 17.00 - 21.00 uur.

Lees meer praktische informatie