overleg

Op weg naar educatief partnerschap met ouders

Cursus

Wil jij de samenwerking met ouders een concrete vorm geven en vaardigheden leren om met hen in gesprek te gaan en te blijven?

In het kort

Na deze cursus kunnen jij en je schoolteam educatief partnerschap met ouders versterken en concreet vormgeven. We gaan aan de slag met literatuurbespreking, informatieoverdracht, oefeningen, discussie en praktijkopdrachten. We verkennen verschillende typen van ouderbetrokkenheid.

Lees meer over de cursus

Waarom Windesheim?

We weten wat er speelt in het werkveld en zijn proactief met het ontwikkelen van opleidingen en cursussen. Onze docenten helpen mensen bij het ontdekken en ontplooien van hun talenten. Zij hebben veel ervaring in het onderwijs en dragen hun expertise graag aan je over.

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlak bij de A28. Het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Locatie

Cursusdata en -tijden

We bepalen de data en tijden van de cursus in overleg met jou en je team. Het aantal bijeenkomsten is afhankelijk van je scholingsvraag; we adviseren om minimaal vier dagdelen te plannen.

Lees meer over praktische zaken