Student voor een scrumbord met plakbriefjes

Differentiëren en Passend Onderwijs

Post-hbo-opleiding

Wil jij jouw handelen als leraar beter leren afstemmen op de verschillende onderwijsbehoeften van de leerlingen in jouw klas? Volg dan de post-hbo-opleiding Differentiëren en Passend Onderwijs.

In het kort

De wet op passend onderwijs vraagt nieuwe vaardigheden van jou als docent. Samen met andere deelnemers van deze post-hbo-opleiding leer je handen en voeten te geven aan deze nieuwe vaardigheden. Ook leer je ze af te stemmen op de onderwijsbehoeften van leerlingen in jouw onderwijsorganisatie.

Praktijkgericht

Deze unieke praktijkgerichte post-hbo-opleiding geeft je handen en voeten met dit nieuwe beleid om te gaan voor de klas. Er wordt niet ingegaan op de gevolgen ervan voor de school, maar juist hoe jij als docent om kunt gaan met dit nieuwe beleid. Welke vaardigheden worden van je gevraagd en hoe kun je dit het best in de praktijk inzetten? Het doel is om leerlingen met plezier te laten leren en het leerrendement te verhogen.

Bekijk het studieprogramma

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlakbij de A28. Het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Bekijk de routebeschrijving

Cursusdag en -tijden

Gedurende één jaar heb je in totaal acht keer les op vrijdag, van 9.30 - 14.30 uur.

Lees meer over praktische zaken