Student voor een scrumbord met plakbriefjes

De startende leraar (po of so)

Cursus

Heb je als startende leraar ondersteuning nodig om jouw weg te vinden in de hectiek van het onderwijs en in de organisatie?

In het kort

Na deze cursus kun je beter doorgroeien naar een volwaardige plaats binnen de organisatie. We nemen samen jouw professionele houding onder de loep en je praat hierover met medecursisten. Hierdoor leer je jouw competenties ontdekken, kun je ze ontwikkelen en inzetten. Daarnaast coachen we je met video-opnames.

Lees meer over de cursus

Waarom Windesheim?

Wij weten wat er op je afkomt als je net begint als docent. Verantwoordelijkheden, regels, procedures, routines die nieuw zijn voor je. En dan gaan de dingen ook nog eens anders dan dat je verwacht. Onze docenten kunnen je hierbij ondersteunen en de weg wijzen.

Snel op de Campus

Je kunt Windesheim goed bereiken met het openbaar vervoer en de auto. De Campus ligt vlak bij de A28. Het station in Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand van de Campus.

Locatie

Cursusdag en -tijden

De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten op woensdag van 13.30 - 16.30 uur. De cursus gaat van start in het voorjaar en in het najaar. De exacte data stellen we in overleg met de deelnemers vast.

Meer praktische informatie